Je bent hier: Home > Celebs > Dochter Luke Perry reageert voor het eerst op het overlijden van haar vader

Dochter Luke Perry reageert voor het eerst op het overlijden van haar vader

Celebs
Dochter Luke Perry reageert voor het eerst op het overlijden van haar vader

Maandag werd het verdrietige nieuws bekend dat Luke Perry op 52-jarige leeftijd was overleden aan de gevolgen van de zware beroerte die hij een paar dagen eerder kreeg. Zijn dochter heeft nu voor het eerst gereageerd met een liefdevol bericht op Instagram.

Lees ook: Hollywood rouwt om overleden Luke Perry, ‘Riverdale’-collega’s in shock

“Er is zoveel gebeurd de afgelopen week, alles gaat zo snel”, schrijft Sophie Perry bij een foto met haar vader. “Ik was net op tijd terug uit Malawi om hier bij mijn familie te zijn. En in de afgelopen 24 uur ben ik overspoeld met een enorme hoeveelheid liefde en support. Het is onmogelijk voor mij om iedereen een persoonlijk berichtje terug te sturen, maar weet dat ik ze zie en lees. Ik vind het erg fijn dat jullie allemaal zoveel positiviteit naar mijn familie en mij sturen.”

Dankbaar

De dochter van de ‘Riverdale’-acteur is ten einde raad. “Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen of doen in deze situatie, het is iets waarvoor je nooit een les gekregen hebt. Zeker niet als het ook allemaal publiekelijk gebeurd. Dus wees geduldig met me en weet dat ik dankbaar ben voor alle liefde in stilte.”

Zoon

Luke was niet alleen de vader van Sophie, maar ook van zoon Jack. Hij is een professioneel worstelaar en staat ook wel bekend als Jungle Boy. Zo ziet hij eruit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I am so excited about this! Head over to @prowrestlingtees to pick up the official @allelitewrestling Jungle Boy merch!

Een bericht gedeeld door Jungle Boy • Jack Perry (@boy_myth_legend) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee