Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum viert vijfde verjaardag van dochter met prachtige foto’s: ‘Echt een mixje van jullie!’

Jim Bakkum viert vijfde verjaardag van dochter met prachtige foto’s: ‘Echt een mixje van jullie!’

Celebs
Jim Bakkum viert vijfde verjaardag van dochter met prachtige foto’s: ‘Echt een mixje van jullie!’

Afgelopen weekend werd de jongste spruit van Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) één jaar, en vandaag mag hun dochter Posy alweer vijf kaarsjes uitblazen. Dat vieren de trotse ouders met een reeks mooie foto’s van het meisje, voor wie de felicitaties én complimenten binnenstromen.

“Werd mijn baby 1 maart alweer één, wordt mijn andere ‘baby’ vandaag op 3 maart alweer vijf…”, begint de trotse vader bij de kiekjes. “Posy, liefste liefste Poos, als ik van tevoren had mogen omschrijven wat voor dochter ik zou willen, dan had ik haar als jou omschreven. Ik ben zo ongelofelijk trots op het feit dat ik jouw vader mag zijn. Net als bij jouw broer en zusje.”

Tijd vliegt

Jim vervolgt: “Ik ben zo blij dat je net zo gek op ‘kjoelen’ bent als ik. Ook al ben ik aan het werk en kom je tussendoor lekker bij me, ik leg alles stil… Mensen, mijn oudste dochter is vijf geworden. Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat. Maar zo dankbaar voor deze meid. Vandaag en zondag (dan vieren we het) is het haar dag!”

Meisje-meisje

Ook Bettina schrijft een liefdevolle tekst voor haar dochter op Instagram. “M’n liefste, grote meisje is vijf! Vijf jaar geleden begonnen de weeën nu ongeveer en zes uur later was ze er. En hoe (relatief!) makkelijk deze bevalling was, zo makkelijk is zij ook. Ons ontzettend grappige, gematigde, liefdevolle, meisje-meisje, dat altijd voor het raam staat te zwaaien al gaan we even boodschappen doen en je dan in je armen springt als je weer terugkomt. Die de beste vragen en uitspraken heeft (mama, bestaat er ook laagtevrees?). En die óns zangles geeft. Die een jaar geleden ineens van klein meisje naar groter meisje ging, omdat er een nòg kleiner meisje bij kwam. Wat ben ik gek op haar.”

Mixje

De felicitaties voor de kleine Posy stromen binnen onder beide posts. “Hoera voor lieve leuke Posy!”, reageert Chantal Janzen. Een fan vult aan: “Van harte gefeliciteerd met je oudste jarige dochter!” Ook benoemen volgers massaal hoe “prachtig” en “mooi” het meisje is. “Echt een mixje van jullie!”, valt iemand op.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Jim als vader

Onlangs deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Lees ook
Jim Bakkum: ‘Bettina snapt dat ik na een drukke dag even alleen wil zijn’

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onze 3 goudlokjes 🧡 Het was me het decenniumpje wel mensen. 😭❤️😍

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee