Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Boer Olke en boer Riks vonden zelf een vrouw

Boer Olke en boer Riks vonden zelf een vrouw

Celebs
Boer Olke en boer Riks vonden zelf een vrouw

Boer Olke en boer Riks hoopten de liefde van hun leven te vinden via Boer Zoekt Vrouw. Het liep even anders. De vrouw van hun dromen was niet bij de logeerweek. Maar inmiddels zijn ze tóch verliefd! Dit zijn de nieuwe liefdes van boer Olke en boer Riks.

 

Lees ook: Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Boer Olke
Boer Olke zag Sandra wel zitten, maar zij veranderde spontaan in een ijskonijn toen duidelijk werd dat zij de uitverkorene was. Het werd Olke al gauw duidelijk dat het niks ging worden met Sandra en dus pakte hij de brieven er weer bij. De brief van Karen had hij eerder weggelegd: ze heeft jonge kinderen en is Amerikaans. Alles wat boer Olke niet wilde. Maar hij viel als een blok voor haar en zij voor hem. Frappant: Karen werkt al jaren in de keuken van één van Olkes lievelingsrestaurants.

Boer Riks
Marit was het niet voor boer Riks. Hij bleek toch gevoelens te hebben voor de Canadese Nicole, die eerder vakantiewerk voor hem deed op de boerderij. Hij is tot over zijn oren verliefd. Ze zien elkaar elke dag. De nuchtere boer Riks droomt zelfs van een huwelijk met zijn Nicole.

Shoppen is altijd een goed idee