Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Beste zangers’

Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Beste zangers’

Dít zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Beste zangers’

Het duurt niet lang meer voor het nieuwe seizoen van Beste Zangers wordt uitgezonden. Welke bekende Nederlanders er dit jaar aan mee gaan doen was nog onbekend, maar inmiddels zijn de nieuwe, verrassende namen naar buiten gebracht.

Kandidaten Beste Zangers

Op het officiële Instagram account van het programma wordt met een video geshowd welke bekende Nederlanders dit jaar hun opwachting maken.  Het is wederom een bijzondere groep zangers, dus het belooft net als voorgaande jaren weer prachtige televisie te worden.

Eerdere winnaars

Niemand minder dan Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, de rockband Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding doen mee. De presentatie is ook zoals voorgaande jaren weer in handen van gastheer Jan Smit. Eerder seizoenen werden onder andere gewonnen door Stef Bos, Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez en Lee Towers en Trijntje Oosterhuis.

Lees ook:

Zien: dít is de papa in spé en vriend van ‘Beste Zangers’-ster Tabitha

Succesverhalen

Het is niet onbekend dat meedoen aan het programma voor een groot succes in de muziekwereld kan zorgen. Zo werd onder andere zangeres Davina Michelle met haar cover van Glen Faria’s Duurt te lang, in een klap nóg bekender bij het grote publiek. Maar ook Glennis Grace, Emma Heesters en  Tino Martin gooide hoge ogen met hun optredens tijdens het programma.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf 2 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beste Zangers (@bestezangers)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress