Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde

B&B Vol liefde gaat in 2022 weer van start. In het populaire datingprogramma gaan elf B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Afgelopen vrijdag heeft RTL 4 alle kandidaten bekendgemaakt. Singles kunnen zich vanaf nu aanmelden. Een lijstje van de leuke vrijgezellen vind je hieronder.

Denise (30) in Spanje

In het kleine dorp Órgiva runt Denise een heel vakantiecomplex. Daarbij is ze vaak te vinden in de sportschool en wandelt ze heel graag met haar hond Joey. Toch houdt Denise nog genoeg tijd over voor de liefde. Wat ze zoekt in een toekomstige man? Ze hoopt in ieder geval dat hij ook sportief en ambitieus is.

Martijn (30) in Portugal

Nadat Martijn toerisme heeft gestudeerd, is hij in 2017 een minihotel begonnen in Portugal. Hij heeft hier echt zijn plekje gevonden. Martijn hoopt via het programma een actieve vrouw te vinden bij wie hij helemaal zichzelf kan zijn.

Astrid (48) in Oostenrijk

Van kleins af aan komt Astrid graag in Oostenrijk. Ze wist dan ook al vroeg dat ze daar ooit haar eigen pension wilde openen. Ze beheert een B&B met haar twee kinderen. Ook gaat ze graag wandelen en skiën, twee tophobby’s in Oostenrijk als je het ons vraagt. Astrid is op zoek naar een man die haar tegengas geeft en een beetje empathisch is.

Natasja (48) in Frankrijk

Een watermolen die is omgebouwd tot een prachtig B&B; dat is het plekje van Natasja op het platteland van Frankrijk. Ze heeft al veel vrienden gemaakt in het Franse land, maar een partner heeft ze nog niet gevonden. Natasja hoopt via het programma een man te vinden met ‘sprankelende ogen’.

Richard (50) in Portugal

Richard was maar liefst 37 jaar lang kokkelvisser op Texel. Hij vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en sinds augustus is hij eigenaar van een glamping en een grote villa in Portugal. In het voorjaar van 2022 hoopt hij open te kunnen gaan. Daarbij zou Richard graag een vrouw aan zijn zijde willen hebben die zelfstandig is en van aanpoten weet.

Hans (54) in Italië

Oorspronkelijk vertrok Hans in 1990 naar Italië om de mooie taal te leren. Echter keerde hij nooit meer terug. Hij houdt enorm van reizen en is dat altijd blijven doen. Toch is hij erg gelukkig op zijn vaste stekje in Toscane. Een romantische vrouw die samen met hem de B&B wil runnen, daar is Hans naar op zoek.

Mireille (54) in Marokko

In het voorjaar gaat Mireille een wellnessresort openen in Marokko. Als ayurvedisch chef heeft ze haar spiritualiteit helemaal ontdekt. Ze is op zoek naar een avontuurlijke man die zijn leven met haar wil delen. Ook zou ze het leuk vinden als hij net zo van golfen en lekker eten houdt als zij.

Hans (59) in Frankrijk

Hans woont al twintig jaar in de bossen van Zuid-Frankrijk. Daar heeft hij twee vakantiehuizen, twee kamers en een kleine boerencamping. Daarnaast heeft Hans een enorme passie voor paarden en zou hij het leuk vinden als zijn toekomstige partner ook van paarden houdt. Ook is Hans op zoek naar een goede gesprekspartner.

Herman (62) in Ierland

In Nederland had Herman een eigen lasbedrijf. Hij zag er op een gegeven moment geen uitdagingen meer in en hij vond rust in het mooie Ierland. Inmiddels organiseert hij visvakanties en wandeltochten. Die avonturen zou hij heel graag willen delen met een leuke vrouw.

Ted (67) op Madeira

Inmiddels heeft Ted al op veel verschillende plekken op de wereld gewoond. Ze heeft haar thuis gevonden op het eiland Madeira. Ze leidt een druk bestaan met lieve vrienden en veel uitjes. Ted is een echte levensgenieter en zou het leuk vinden om een man te ontmoeten die met haar van het leven kan genieten.

Lees ook:
Een gebroken hart: deze BN’er koppels zijn in 2021 uit elkaar gegaan

Noes (69) in Spanje

Noes heeft een succesvolle carrière als danser achter de rug. Vandaar de toepasselijke naam van zijn B&B ‘The Dancer’. Hij had weinig tijd, in zijn drukke leven als choreograaf, om op zoek te gaan naar de liefde van zijn leven. Inmiddels heeft Noes het wat rustiger en is hij op zoek naar een man die karakter, humor en een avontuurlijke geest heeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress, stills RTL