Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de grote winnaars van de Billboard Music Awards

Dít zijn de grote winnaars van de Billboard Music Awards

Celebs
Dít zijn de grote winnaars van de Billboard Music Awards

Tegen alle verwachtingen in is niet Adele als grote winnaar uit de bus gekomen tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas. De awardshow vond zondagnacht plaats, en niemand minder dan Drake mocht meer beeldjes in ontvangst nemen dan de Britse zangeres. Hij sleepte maar liefst dertien (!!!) prijzen in de wacht!

Lees ook: Drake wil acteercarrière oppakken!

Beste rapper
Drake mag zich nu trotse winnaar noemen van onder andere de prijzen voor de beste artiest, beste mannelijke artiest, beste Billboard 200 artiest en beste rapper. Met dit grote aantal aan beeldjes, heeft de rapper de vorige recordhouder verslagen. Adele won in 2012 tijdens de Billboard Music Awards twaalf beeldjes – wat al vrij indrukwekkend is, nietwaar?

‘Liefde van mijn leven’
In zijn speech zette de Canadese rapper zijn familie in het zonnetje. Drake: ‘Mijn hele familie is hier, kijk mijn vader eens stralen! Dit is de man aan wie ik het allemaal te danken heb, de liefde van mijn leven!’ De show die hij vervolgens neerzette is ook memorabel te noemen. De zanger zong zijn nummer Gyalchester, vanaf een podium dat middenin de beroemde fontein van het Bellagiohotel was geplaatst.

Queen B
Naast Drake viel ook de hoogzwangere Beyoncé in de prijzen. De zangeres was zoals verwacht niet aanwezig, maar kreeg onder andere de prijs voor beste vrouwelijke artiest, beste R&B artiest en beste toerende muzikant. De band Twenty One Pilots, die onder andere bekend is van hun megahits Stressed Out en Heavydirtysoul kwam als beste band uit de bus.

Bekijk hieronder wat foto’s die Drake op Instagram deelde.

@billboard 💙

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

4 MILLI ON THE WAY @bakanotnice

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee