Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de grote winnaars van de Beste Social Awards

Dít zijn de grote winnaars van de Beste Social Awards

Dít zijn de grote winnaars van de Beste Social Awards

Gisteravond vond de uitreiking van de Beste Social Awards plaats en er zijn twee grote winnaars uit de bus gekomen. BNN-presentator Tim Hofman en het team van Zondag met Lubach mochten allebei drie prijzen mee naar huis nemen.

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe tattoo van Tim Hofman

Met zijn YouTube-programma #BOOS, waarin Tim de klachten en boze verhalen van allerlei mensen behandelt, won hij de prijs voor beste youtuber. Het kanaal is ongelofelijk populair en telt 277.458 volgers. Ook sleepte de BNN-presentator de prijs voor Beste Snapchatter én een beeldje voor beste bekende Nederlander op sociale media in de wacht.

Arjan Lubach en zijn team wonnen net als Hofman drie prijzen. De prijs voor Beste BN’er zag hij aan zijn neus voorbijgaan, maar wel won hij een beeld voor Beste hype en Beste video voor het ZmL-filmpje America first… Netherlands second. Als laatst mocht het team van Lubach ook nog een prijs voor zijn video met de ‘Kamergotchi-app’ rond de Tweede Kamerverkiezingen mee naar huis nemen.

Hieronder kun je de video’s van Tim Hofman en Arjan Lubach bekijken. Wie is jouw favoriet?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Privé, RTL, YouTube, Twitter