Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit zijn de gasten van ‘Linda’s Zomerweek’ seizoen 5

Dit zijn de gasten van ‘Linda’s Zomerweek’ seizoen 5

Dit zijn de gasten van ‘Linda’s Zomerweek’ seizoen 5

Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer vier jaar geleden haar eigen talkshow Linda’s Zomerweek op RTL4, en dit werd meteen een groot succes. Vele BN’ers zijn al bij de blondine aangeschoven, maar toch heeft ze voor het vijfde seizoen weer een aantal spraakmakende gasten weten te strikken.

Lees ook: Linda de Mol onthult: is ze op gewicht gebleven na het lijnen?

Openhartige verhalen
Vanaf maandag 28 augustus gaat Linda de Mol opnieuw allerlei opzienbarende gesprekken aan in Linda’s Zomerweek. Elke dag spreekt Linda met twee gasten, die elkaar dikwijls op unieke wijze aanvullen. De bijzondere combinatie van gasten zorgt vaak voor hilariteit en openhartige verhalen.

Bijzondere duo’s
Dit seizoen ontvangt Linda de Mol de veelbesproken Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort zal aanschuiven samen met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens.

Net als vorig jaar voorziet zanger Wouter Hamel de uitzending van muziek en zal hij de favoriete nummers van de gasten gaan spelen. Linda’s Zomerweek is vanaf 28 augustus een week lang te zien op RTL4.

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!