Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít was de best betaalde muzikant van 2016

Dít was de best betaalde muzikant van 2016

Dít was de best betaalde muzikant van 2016

Ieder jaar berekent Billboard Magazine wie de best verdienende celebs zijn. Wie er in 2016 met de hoofdprijs vandoor ging? Niet onverwachts: Beyoncé. De zangeres harkte vorig jaar ruim 62 miljoen dollar (54 miljoen euro) binnen, het leeuwendeel dankzij haar Formation World Tour. Rockband Guns N’ Roses staat op de tweede plek met dik 40 miljoen dollar.

Lees ook: Zien: Beyoncé onthult namen én showt pasgeboren tweeling

Wereldtournee
Queen B. staat dit jaar voor het eerst op nummer één in de lijst dankzij haar succesvolle wereldtournee. Haar Formation World Tour bracht 54,7 miljoen dollar in het laatje. Met de verkoop en het streamen van haar album Lemonade verdiende de zangeres nog eens 6,2 miljoen dollar.

Bij twijfel: wél doen
De goede inkomsten voor rockband Guns N’ Roses zijn ook te danken aan hun tournee. Leadzanger Axl Rose twijfelde openlijk aan het doorzetten van de tour maar de band kon 40,4 miljoen dollar op hun bankrekening bijschrijven als gevolg van de optredens.

Derde en vierde plek
Op de derde plek staat rocker Bruce Springsteen, die ook ruim 40 miljoen dollar verdiende in 2016. Rapper Drake volgt op de vierde plaats met 37,3 miljoen dollar, gevolgd door Adele, die 37 miljoen in d’r zak kon steken.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!