Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is waarom Usher niet bij het benefietconcert in Manchester was

Dít is waarom Usher niet bij het benefietconcert in Manchester was

Dít is waarom Usher niet bij het benefietconcert in Manchester was

Afgelopen weekend vond het indrukwekkende benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester plaats. Alle grote sterren van de muziekwereld verzamelden zich, maar een aangekondigde artiest kwam niet opdagen. Op Instagram heeft  de artiest in kwestie, Usher, nu uitgelegd waarom zijn aanwezigheid uitbleef.

Lees ook: Ariana Grande ‘gebroken’ na dodelijke aanslag bij concert in Manchester

De ‘No Limit‘-zanger was in alle persberichten over het benefietconcert aangekondigd, maar reisde toch niet af naar de Engelse stad. De reden voor zijn afwezigheid blijkt een belangrijk gebeurtenis in het leven van zijn zoontje te zijn.

Usher schrijft: ‘Ik ben zo blij om te zien dat het concert van gisteravond heeft bewezen dat liefde altijd overwint. Ik was er heel graag bij geweest maar het was mijn zoons eerste dag op Camp Kudzu, een van de weinige zomerkampen voor kinderen die met diabetes leven. Dit was een belangrijke dag voor hem en voor mij als trotse vader.’

Bij de 9-jarige zoon van Usher werd in 2014 diabetes geconstateerd. Sindsdien zet Usher zich in voor awareness over de ziekte, en steunt hij meerdere organisaties voor kinderen met suikerziekte.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Instagram