Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Wat zijn de voorspellingen voor het nieuwe jaar? In het blad Paravisie schrijven paragnosten over wat de celebrities te wachten staat. Zo meent een paragnost dat 2022 niks goeds in petto heeft voor de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan. Wij vroegen ons af wat er in de sterren staat geschreven voor André Hazes, ook daar heeft een paragnost iets over te zeggen.

Paragnost over Harry en Meghan

“Tussen Harry en Meghan zal op termijn de spanning meer en meer toenemen”, vertelt paragnost Jan van der Heide. Harry krijgt volgens hem steeds meer heimwee naar zijn vaderland. “Uiteindelijk zal het stel gescheiden gaan leven. Er zal letterlijk een oceaan tussen hen in komen te liggen.”

Paragnost over André Hazes

Het liefdesleven van André Hazes is volgens paragnost Sonja Dover ook in 2022 weer erg turbulent. De zanger zal naar voorspellingen een knipperlichtrelatie met Monique Westenberg houden. Daarnaast gooit hij volgens Dover zijn muziek over een andere boeg. “2022 is een jaar voor de ontwikkeling van zijn stem, een jaar waarin hij Engelstalige liedjes gaat opnemen in zijn repertoire. Soul gaat hem beter liggen.” Over de nieuwe liefde van André heeft Dover niks te melden.

Lees ook
Het is bevestigd: André Hazes heeft een nieuwe liefde (en zó ziet ze eruit)

Alec Baldwin

En daar blijft het niet bij, Dover vertelt ook over Alec Baldwin. De acteur was betrokken bij een fataal ongeval op de filmset van Rust. Hij zal volgens haar stoppen met acteren.

Ook vertelt ze dat Nederland het Eurovisiesongfestival niet zal winnen. De winnares wordt volgers de paragnost iemand uit Kroatië, Luxemburg of Italië. Een bijzondere voorspelling, want Luxemburg doet al sinds 1993 niet meer mee aan het songfestival.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron:RTL Boulevard & Paravisie| Beeld: Brunopress