Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit kan alleen maar hilarisch worden: Gordon en Estelle maken reisprogramma

Dit kan alleen maar hilarisch worden: Gordon en Estelle maken reisprogramma

Dit kan alleen maar hilarisch worden: Gordon en Estelle maken reisprogramma

Wie afgelopen najaar het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje heeft gevolgd, weet dat Gordon en Estelle Cruijff, die beide kandidaat waren in het programma, samen voor bijzonder vermakelijke televisie kunnen zorgen. Dat is ook de grote bazen bij RTL opgevallen, want de twee gaan binnenkort als duo op reis voor een nieuw tv-format.

Lees ook
Hilarisch: dronken Gordon doet verslag van Golden Globes (en zijn mega modeflater)

Weg ermee!
Voor het nieuwe RTL 4-programma Gordon & Estelle: weg ermee gaan Gordon en Estelle samen op vakantie, aldus RTL vandaag. In de show gaan de twee met uiteenlopende groepen en met een beperkt budget op avontuur door heel Europa. Hiervoor zijn de presentatoren nog op zoek naar vakantiegezelschappen bij wie ze zich kunnen aansluiten.

Tentje delen?
In het programma willen Gordon en Estelle laten zien dat het ook voor weinig geld mogelijk en leuk is om op vakantie te gaan. Ze passen zich aan aan de groep waarmee ze op reis zijn. Zo eten ze hetzelfde eten en slapen ze in bijvoorbeeld dezelfde tent.

Gordon & Estelle: weg ermee moet komend voorjaar te zien zijn op tv.

Geer en Goor 2.0?
Hoe de diva’s er ook alweer samen uitzagen op de buis? We frissen je geheugen op met wat hilarische beelden uit Het Perfecte Plaatje:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: RTL