Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is waarom Linda de Mol haar verjaardag zonder make-up vierde

Dít is waarom Linda de Mol haar verjaardag zonder make-up vierde

Dít is waarom Linda de Mol haar verjaardag zonder make-up vierde

Linda de Mol zal je niet zo snel zonder make-up tegenkomen. Toch moest ze haar mascara en foundation drie week laten liggen, en vierde ze zelfs haar verjaardag zonder opsmuk.

Lees ook: Zo zag Linda de Mol er vroeger uit

Operatie
Linda liet haar ogen tien jaar geleden al een keer laseren, maar moest nu opnieuw een behandeling ondergaan. Om haar zicht te verbeteren liet de presentatrice haar eigen ooglenzen vervangen door implantaten. De enige keerzijde? Ze mocht geen drie weken make-up dragen, om zo infecties te voorkomen.

Solidair doen
Haar verjaardag viel precies in deze weken, en daarom kwam de presentatrice op een idee. ‘Met dat make-uploze hoofd naar een restaurant zag ik niet zitten. Een van mijn vriendinnen opperde dat ze ook naar mij kon komen en dan solidair ook geen make-up zou opdoen. En zo ontstond het thema: een make-uploos feestje bij mij thuis met alleen vrouwen.’

Groepsfoto
Linda’s make-uploze avond bleek een groot succes. Volgens de blondine zagen haar vriendinnen er allemaal ‘beautiful en eigenlijk een stuk jonger’ uit. Er werd ook een groepsfoto gemaakt van Linda en haar vriendinnen zonder make-up, maar wel van ver weg genomen.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Peter Smulders