Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het is definitief: dít wordt de opvolger van Edwin Evers

Het is definitief: dít wordt de opvolger van Edwin Evers

Celebs
Het is definitief: dít wordt de opvolger van Edwin Evers

Terwijl Domien Verschuuren vanmorgen live op de radio deelt hoe zwaar de slechte luistercijfers van 3FM hem vallen, maakt concurrent Radio 538 éindelijk bekend wie de opvolger wordt van ochtendshowkoning Edwin Evers en de cijfers daar dus juist nóg verder omhoog moet krijgen.

Lees ook
Politie op de stoep: Nicolette Kluijver verdacht van dierenmishandeling

Frank volgt ‘held’ op

In zijn dagelijkse lunchprogramma maakte Frank Dane zojuist bekend dat hij, zoals de geruchten al deden vermoeden, de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio 538 wordt. Hij volgt zijn “held” Edwin Evers op, die onlangs bekendmaakte dat hij na 21 jaar stopt met Evers Staat Op. Naast Franks dagelijkse item is hij momenteel ook verantwoordelijk voor de Frank en Vrijdag Show. Hij verving Evers al geregeld tijdens vakanties.

Radiodroom

“Ik ben ontzettend vereerd en gelukkig dat er een radiodroom van mij uit mag komen”, zegt Dane, die komende januari start met zijn nieuwe project. “Ik ben 538 en Talpa dankbaar voor deze ongelofelijke kans om mijn held Edwin op te volgen. Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste ochtendshow van Nederland te maken op Radio 538. Maar eerst nog negen maanden genieten van Evers Staat Op.”

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee