Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít heeft Yolanthe nu te zeggen over de Cabau familieruzie

Dít heeft Yolanthe nu te zeggen over de Cabau familieruzie

Dít heeft Yolanthe nu te zeggen over de Cabau familieruzie

De erfenis van vader Xavier leverde onderling nogal wat problemen op voor de broers en zussen Cabau. Het liep zelfs zo erg uit de hand dat iedereen brak met Rebecca en dat de situatie breed in de media werd uitgemeten. Hoe gaat het nu? Er is goed nieuws: Yolanthe en Rebecca hebben in ieder geval het contact weer hersteld! De twee hebben de strijdbijl begraven.

Eerste stap

Twee maanden geleden vloog Rebecca naar Yolanthe in Istanbul, om alles uit te praten. “Het is moedig dat Rebecca deze stap heeft gezet”, vindt Yolanthe. “We zetten een streep onder het verleden en gaan met elkaar weer leuke dingen doen”, zegt Yolanthe in De Telegraaf. “Het voelt goed dat we weer met elkaar omgaan. Rebecca heeft uiteindelijk het initiatief genomen om naar Istanbul te komen.”

Excuses
Yolanthe’s zus heeft “haar excuses gemaakt en laten weten dat dit nooit had mogen gebeuren”. “Ze heeft verteld dat ze de familie heel erg mist en dat ze hoopt dat we haar kunnen vergeven.” En dat gebeurde.

Xess Xava
In Istanbul maakte Rebecca voor het eerst kennis met Xess Xava, het in oktober 2015 geboren zoontje van Yolanthe en Wesley. “Het was de eerste keer dat ze Xess in haar armen sloot. Dat deed wel wat met mij. Maar ook tussen Rebecca en Xess.” Inmiddels hebben de zussen weer geregeld contact. “We hebben elkaar alweer een aantal keren gesproken en het is goed. Het is fijn om deze periode af te sluiten.”

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

Shoppen is altijd een goed idee