Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de volledige cast van de serie ‘Soof: een nieuw begin’

Dít is de volledige cast van de serie ‘Soof: een nieuw begin’

Celebs
Dít is de volledige cast van de serie ‘Soof: een nieuw begin’

Goed nieuws voor de fans van Soof: de opnames van de nieuwe serie ‘Soof: een nieuw begin‘, gebaseerd op de twee succesvolle bioscoopfilms, zijn begonnen! Naast vele bekende gezichten uit de twee kaskrakers is nu ook bekend van welke acteurs en actrices de originele cast versterking krijgt. 

Lees ook
YES! The Devil Wears Prada krijgt een opvolger

Bekende gezichten
Zo maken onder anderen Elise Schaap (Familie Kruys) en Barbara Sloesen (Onze Jongens) hun opwachting in het nieuwe project van RTL en Videoland. Die maakten dinsdag bekend dat Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terugkeren in hun rollen uit de films. Alleen Lobke de Boer, die Soof’s tienerdochter Sacha speelt in de films, is niet van de partij. Zij wordt vervangen door Roos Dickmann.

De opnames voor de serie zijn begonnen! #soof

Een bericht gedeeld door Soofdefilm (@soofdefilm) op

Voor het handjevol mensen dat de tweede film, die afgelopen december uitkwam, nog níet gezien heeft: de volgende alinea’s kunnen spoilers bevatten. Doorlezen op eigen risico, dus.

Verder waar we gebleven waren
De serie begint waar Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen mancave onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor Soof, die de voordelen van weer een man in huis wel inziet. Zo heeft ze namelijk meer tijd om zich te richten op haar restaurant. Natuurlijk blijkt al snel dat living divorced together alles behalve ideaal is en tot een hoop gedoe en misverstanden leidt. Zéker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen.

Nieuwe rollen
Elise Schaap speelt de rol van Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis. Barbara Sloesen verschijnt ten tonele als Joy, de nieuwe keukenhulp van Soof. Ook Gustav Borreman is nieuw en zal Soof’s overbuurman gaan spelen. Peter Vandemeulebroecke speelt de charmante vlogger en influencer Didier.

Wanneer de nieuwe avonturen van Neerlands meest favoriete kokkin op televisie verschijnen, is helaas nog niet bekend. Uiteraard houden we je van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee