Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is de opvolger van radiokoning Edwin Evers

Dít is de opvolger van radiokoning Edwin Evers

Celebs
Dít is de opvolger van radiokoning Edwin Evers

Radio 538 heeft een opvolger voor Edwin Evers, die eind dit jaar stop met zijn radioshow. Dat hebben bronnen binnen de zender bevestigd aan De Telegraaf.

Lees ook
Radioruzie: Giel Beelen regelt stripper tijdens optreden Tim Knol en die is nót amused

In kannen en kruiken

Frank Dane, Evers’ vaste vervanger tijdens vakanties, gaat de dagelijkse ochtendshow presenteren, meent de krant. De opvolging van coryfee Evers zou achter de schermen al een tijd geleden geregeld zijn, maar 538 wacht volgens de ingewijden op een goed moment om het bekend te maken. De komende tijd wordt met Frank Dane gesproken over het al of niet aanblijven van de sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn, en nieuwslezer Henk Blok.

Nieuwe plannen

Edwin Evers maakte vrijdag bekend eind dit jaar te stoppen met de ochtendshow. De dj “kijkt uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek alvorens ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur.”

Evers’ afscheid:

https://www.youtube.com/watch?v=tu10ddkqHxc

Frank Dane:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee