Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de grootste worsteling in het leven van André Hazes

Dit is de grootste worsteling in het leven van André Hazes

Celebs
Dit is de grootste worsteling in het leven van André Hazes

Twee optredens in Ahoy is een droom die werkelijkheid wordt voor André Hazes. Het gaat hem voor de wind, maar hij heeft het ook weleens moeilijk. Zijn grootste worsteling heeft niet te maken met zijn moeder, maar met zijn kind. 

Lees ook: WOW: Monique verrast André Hazes Jr. voor zijn verjaardag

In paniek

André is dol op zijn zoontje van zes maanden, dat staat voorop. Maar het is ook weleens lastig. “Ik vind het verschrikkelijk leuk om voor mijn zoon te zorgen, maar ik moet bekennen dat ik het moeilijk vind om een hele dag alleen met hem te zijn. Natuurlijk ben ik een vader van deze tijd, een luier verschonen is geen taboe. Maar als hij 
daarna nog blijft huilen, raak ik lichtelijk in paniek,” vertelt de zanger in een interview met VIVA.

Metal coach
De vriend van Monique heeft zelfs een mental coach ingeschakeld om met zijn paniek om te gaan. “Eerst was mijn enige truc om hem gauw aan Moon te geven, maar dankzij mijn mental coach heb ik nu wat meer vertrouwen in mezelf. Zijn gehuil frustreert me soms en als ik 
dat geluid block door oordopjes in te doen, kan ik rustiger 
nadenken en beter voor hem zorgen. Dat werkt echt.”

Hulp
Gelukkig woont de kersverse vader op een kamp met zijn schoonfamilie en kan hij altijd om hulp roepen. Ook heeft André er vertrouwen in dat het in de toekomst beter gaat. “Ik denk dat mijn kwaliteiten als vader pas goed uit de verf komen als hij wat groter is.”

Het hele interview met André lees je in VIVA 20. Het nummer ligt van woensdag 17  t/m dinsdag 23 mei in de winkel. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee