Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samen op de gevoelige plaat vastgelegd: dít is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt

Samen op de gevoelige plaat vastgelegd: dít is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt

Samen op de gevoelige plaat vastgelegd: dít is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt

Vorige maand verschenen de geruchten: Dirk Kuijt (40) zou behalve een compleet nieuw uiterlijk ook een nieuwe liefde hebben. Nu zijn de oud-voetballer en zijn Kate voor het eerst in het openbaar gespot samen én op de foto gezet.

Al een jaar samen

Dirk en de 29-jarige Kate Ruinemans zijn dolverliefd. Afgelopen weekend besloten ze samen van het lekkere weer te genieten. Weekblad Weekend heeft de twee samen op de foto gezet. Naar verluidt is Dirk al ruim een jaar verliefd op Kate en hebben ze al die tijd in het geheim afgesproken. Albert Verlinde zei hier eerder over: “Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden.”

Verhuizing

Kate, die verantwoordelijk zou zijn voor de make-over die de oud-voetballer onlangs onderging, zou inmiddels verhuisd zijn voor Dirk. “Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn”, aldus Albert Verlinde.

Klap voor Gertrude

Weekblad Privé schreef half februari dat Gertrude pas enkele weken wist dat er een nieuwe liefde is in het leven van Dirk, die haar in de zomer van 2020 na 22 jaar samen verliet. Ook zou ze eind 2020 pas gehoord hebben dat deze Kate Dirk’s hart al gestolen had toen hij en Gertrude nog samen waren. Door parkeerboetes van steeds dezelfde straat en bankafschriften van boodschappen en etentjes ontdekte Gertrude dat Dirk geregeld in Amsterdam te vinden was.

In het geniep

In december zou Dirk hebben opgebiecht verliefd te zijn op een ander. Sindsdien zouden hij en Kate er alles aan gedaan hebben om niet samen gespot te worden, omdat Dirk Gertrude en de kinderen geen pijn wilde doen. Dirk ontkent al een relatie te hebben gehad toen hij nog samen was met Gertrude.

Lees ook
Opvallende etentjes en parkeerboetes: Gertrude gebroken na ontdekking nieuwe liefde ex-man Dirk Kuyt

Gezin

Dirk noemde de periode rondom zijn scheiding eerder de “zwaarste van zijn leven”. Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (17), Roan Dirk (13), Jorden (13) en Aidan Benjamin (9).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress