Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Dirk Kuyt alweer bezet? Voetbalheld zou het heel gezellig hebben met déze politica

Is Dirk Kuyt alweer bezet? Voetbalheld zou het heel gezellig hebben met déze politica

Is Dirk Kuyt alweer bezet? Voetbalheld zou het heel gezellig hebben met déze politica

Nog geen week nadat bekend werd dat Dirk Kuyt (39) en zijn vrouw na een relatie van 22 jaar uit elkaar gaan, blijkt dat de oud-profvoetballer al warme gevoelens zou koesteren voor een andere vrouw. Dirk zou steeds vaker worden gespot met déze blonde politica.

Nathalie uit Noordwijk

Privé weet te vertellen dat de voetballer steeds vaker gezien wordt met ene Nathalie Barnhoorn, een 36-jarige inwoonster van Noordwijk. De twee zouden zelfs al niet langer hun best doen om hun verliefde gevoelens te verbergen en zijn al meermaals samen gespot.

Van alle markten thuis?

Nathalie is actief als raadslid voor het CDA in Noordwijk, in het verleden had de blondine een eigen bedrijf in de modebracnhe en was ze werkzaam in de land- en tuinbouwsector, zo valt te lezen op de website van het CDA. Op haar Instagramaccount is Dirk nog nergens te bekennen en zien we haar enkel plezier hebben met vriendinnen en genieten van mooie, verre reizen. Shownieuws heeft geprobeerd de dame in kwestie te bereiken, maar nog geen reactie mogen ontvangen.

‘Heel heftige periode’

Dirk liet afgelopen weekend weten dat hij en zijn jeugdliefde Gertrude, met wie hij vier kinderen heeft en sinds zijn 17e samen was, gaan scheiden. Hij stapt daarom voorlopig uit de schijnwerpers en zijn doel om hoofdtrainer van Feyenoord te worden, staat in de koelkast. “Na mijn loopbaan merk ik dat er veel roofbouw op mijzelf en op het gezin heeft plaatsgevonden. Ik merk dat ik vooral op zoek ben naar rust…” Kuyt legt in de krant uit dat hij de afgelopen jaren nooit heeft stilgezeten. “En dan kom je er op zeker moment achter dat je jezelf verliest. Ik zit in een heel heftige periode.”

Geen vuurwerk meer

Een echte reden voor de breuk noemde Dirk niet, al lijkt een nieuwe liefde plots geen onmogelijk oorzaak. “Het vuur van de relatie doofde”, stelde de oud-voetballer. Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (16), Roan Dirk (13), Jorden (12) en Aidan Benjamin (8).

Lees ook
Dirk Kuyt (39) open over scheiding na 22 jaar: ‘Dit is de zwaarste periode van mijn leven’

De eerste geruchten

In het radioprogramma Veronica Inside deden de eerste geruchten van een nieuwe liefde donderdag al de ronde. In een telefoongesprek met Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zei presentator Wilfred Genee: “Rick denkt dat hij een nieuwtje heeft.” Sidekick Rick Romijn laat vervolgens vallen dat hij heeft gehoord dat het gaat om “een voetballer uit Katwijk”. Wifred suggereert dan dat het vast onzin is, aangezien showbizzkoning Guido van niets lijkt te weten. Die zegt vervolgens: “Dat heb ik niet gezegd. Misschien bevestigen jullie wel nogmaals iets dat wij ook wel wisten.”

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️❤️ #beachdays#friends#noordwijkaanzee#noordwijk

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? #perhentianisland#malaysia#nooitmeernaarhuis#islandlife#paradise##beach#soakingupthesun

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Island life ? #malaysia#perhentianisland#mondaymood#islandlife#ekkerschommelenmeid#vacationmode#tropical

Een bericht gedeeld door Nathalie (@nathaliebarnhoorn) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress