Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Dirk Kuyt weer gelukkig in de liefde’: is zijn nieuwe vriendin de reden van zijn make-over?

‘Dirk Kuyt weer gelukkig in de liefde’: is zijn nieuwe vriendin de reden van zijn make-over?

‘Dirk Kuyt weer gelukkig in de liefde’: is zijn nieuwe vriendin de reden van zijn make-over?

Afgelopen juni maakte oud-voetballer Dirk Kuyt bekend dat hij en zijn vrouw, jeugdliefde Gertrude met wie hij vier kinderen kreeg, na een relatie van maar liefst 22 jaar gingen scheiden. Een eenduidige reden voor de breuk noemde Dirk niet, “het vuur van de relatie doofde”, stelde hij. Maar drie dagen na het nieuws ontstonden de eerste geruchten over een nieuwe liefde voor de voormalig Oranje-speler. Hij ontkende, zij ontkende, waarna het stil werd. Nu lijkt Kuyt dan toch écht verliefd te zijn.

Kuyt en Kate

Dat beweert Albert Verlinde over de sportman, die onlangs plots met een compleet nieuwe look op televisie verscheen. In Shownieuws laat hij weten: “Dirk Kuijt heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een nieuwe liefde. Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden.”

Heel gelukkig

Zij was op dat moment nog woonachtig in Bussum, maar Dirk zou daar gespot zijn met een capuchon over zijn hoofd. “Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn.” Maar heeft zij iets te maken met zijn nieuwe uiterlijk, zo wil Tooske Ragas weten. “Dat kan toch. Dat zij gezegd heeft: ‘Dirk, nu hebben we het gehad, die look. Even aan de slag’.”

Nieuw uiterlijk

Het internet ontplofte toen Dirk Kuyt onlangs als voetbalanalist op Ziggo Sport verscheen met een compleet ander uiterlijk. Zijn kenmerkende blonde krullen had Dirk vervangen door een nieuw kapsel. Ook viel op dat Dirk een baardje heeft laten staan. Maar het meest werd er gesproken over Dirks veranderde gezicht. “Dirk heeft een facelift gehad”, beweert Diana Gabriels, eigenaresse van plastisch chirurgie-kliniek Praktijk Gabriels aan Story. “Het is héél mooi gedaan. Dirk heeft een complete facelift gehad. Dat betekent dat zijn huid en spieren wat zijn aangetrokken en er wat delen in zijn gezicht zijn opgevuld met eigen lichaamsvet.”

Lees ook
‘Nieuwe vlam’ Dirk Kuyt hoopt dat rust snel terugkeert: ‘Honderden haatberichten gekregen’

Gezin

Dirk noemde de periode rondom zijn scheiding eerder de “zwaarste van zijn leven”. Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (17), Roan Dirk (13), Jorden (13) en Aidan Benjamin (9).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress