Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dirk Kuyt reageert op geruchten over uiterlijk: ‘Ik heb geen facelift gehad’

Dirk Kuyt reageert op geruchten over uiterlijk: ‘Ik heb geen facelift gehad’

Dirk Kuyt reageert op geruchten over uiterlijk: ‘Ik heb geen facelift gehad’

Er gaan al een tijd geruchten rond dat voetballer Dirk Kuyt iets heeft laten doen aan zijn uiterlijk. Veel mensen waren er van overtuigd dat dit een facelift was, maar volgens Dirk is dit helemaal niet waar. Tóch heeft hij wel iets laten doen. Voor het eerst is hij nu openhartig over wat hij voor aanpassingen heeft gedaan. 

In het voetbalwereldje wordt al tijden gesproken over het veranderde uiterlijk van Dirk Kuyt (40). Hij zou een facelift hebben ondergaan. In weekblad Story ontkent de voormalige profvoetballer echter dat hij zijn nieuwe uiterlijk te danken heeft aan een facelift.

‘Niet waar’

“Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend. Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.”

Lees ook:
Samen op de gevoelige plaat vastgelegd: dít is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt

Scheiding

Dirks opfrisbeurt kreeg extra aandacht omdat deze plaatsvond nadat hij vorig jaar zomer wegging bij zijn echtgenote Gertrude, met wie hij dertien jaar was getrouwd en vier kinderen heeft. Naar eigen zeggen heeft Dirk nooit een groter verdriet gekend, dan het moment waarop hij zijn kroost moest vertellen dat hun vader en moeder uit elkaar gingen. “Het vuur van de relatie doofde”, stelt hij. “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.” Samen met Gertrude kreeg Dirk maar liefst vier kinderen: Noelle (16), Roan Dirk (13), Jorden (12) en Aidan Benjamin (8).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress