Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Insider klapt uit de school: Dionne Stax is weer vrijgezel

Insider klapt uit de school: Dionne Stax is weer vrijgezel

Celebs
Insider klapt uit de school: Dionne Stax is weer vrijgezel

Na alle roddels rondom de vermeende affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax, besloot cupido raak te schieten bij de presentatrice en vond ze nieuw liefdesgeluk bij de 36-jarige Sytse. Toch lijkt ook dat sprookje nu voorbij te zijn. Volgens een bron aan Privé is Dionne namelijk weer vrijgezel.

Op de radio

De liefde tussen Dionne en Sytse, die hun relatie überhaupt graag onder de radar had gehouden, is over en uit. Volgens een insider zat de breuk er zelfs al aan te komen toen Dionne op de radio voor het eerst uit de school klapte over haar nieuwe vriend. “Als het aan Sytse had gelegen, dan had Dionne met niemand over hun relatie gesproken en zeker niet in het openbaar op de radio. Nadat dat wel gebeurde, voelde Sytse zich vaak bekeken. Hij vond het vervelend om door wildvreemde mensen over zijn privéleven te worden aangesproken.”

Te hard van stapel gelopen

Volgens de bron liep de relatie voor Sytse’s gevoel toen al een deuk op. “Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne” is in Privé te lezen.

Lees ook
Dionne Stax: ‘Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog een vriend zou krijgen’

Ex-vriendin

Dat de relatie met Sytse uiteindelijk strandde was echter niet de enige klap die Dionne te verduren kreeg. Hoewel hij na de breuk alleen verder ging, bleek hij al snel weer als een blok voor zijn ex, de vrouw met wie hij volgens de bron samen was toen hij de presentatrice ontmoette, te vallen. “Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne. Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ditjes & Datjes | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee