Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dionne Stax vertelt over heftige tijd na vermeende affaire Humberto Tan

Dionne Stax vertelt over heftige tijd na vermeende affaire Humberto Tan

Dionne Stax vertelt over heftige tijd na vermeende affaire Humberto Tan

Dionne Stax was maandenlang het doelwit van roddeljournalisten en paparazzi. Na haar vermeende affaire met Humberto Tan werd de presentatrice door iedereen in de gaten gehouden. En dat heeft er behoorlijk in gehakt. 

Lees ook: Dionne Stax over affaire Humberto: ‘Schouders ophalen en doorgaan’

Achtervolgd

De blondine heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een vijfdelige serie over prinses Diana, waarvan de eerste aflevering vanavond verschijnt. Ironisch genoeg leek het leven van Dionne tijdens het maken van de serie erg veel op het leven van Diana. Net als de prinses, wordt ze achtervolgd door paparazzi.

Heftig

Dionne heeft haar lippen ondertussen stijf op elkaar gehouden en laat niks los over de vermeende affaire. Nu biecht ze op hoe ze de afgelopen maanden heeft ervaren. ‘Ik ben meerdere malen in de bladen beschreven,’ zegt ze in een interview met RTL Boulevard. ‘Ik heb heel vaak op mijn tong gebeten en gedacht ‘jeetje, wordt dit nu echt geschreven.’ Dat is natuurlijk heel heftig’.

Negeren

De presentatrice heeft zich volledig op haar werk gestort. Paparazzi die haar opwachten om een kiekje te maken of auto’s die nét iets te lang voor haar huis staan, probeert ze te negeren. ‘Ik heb daar zo min mogelijk aandacht aan besteed,’ aldus Dionne.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!