Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dionne Stax over recente relatiebreuk: ‘Ik heb een tijd onder een deken gelegen’

Dionne Stax over recente relatiebreuk: ‘Ik heb een tijd onder een deken gelegen’

Celebs
Dionne Stax over recente relatiebreuk: ‘Ik heb een tijd onder een deken gelegen’

Dionne Stax (35) is sinds een paar maanden weer vrijgezel. De DNA Onbekend-presentatrice verloor haar hart aan Sytse Oudkerk, maar dit sprookje kwam na 2,5 jaar helaas ten einde. In een gesprek met JAN Magazine vertelt Dionne openhartig over de breuk.

Liefdesverdriet

Hoewel Dionne en Sytse met wederzijds respect uit elkaar zijn gegaan, was het liefdesverdriet enorm groot voor de presentatrice. “Ik heb een tijd onder een deken gelegen, maar nu gaat het weer”, vertelt ze. Ruzie is er naar eigen zeggen dan ook zeker niet. “Maar als je samen ontdekt dat er toch geen toekomst is, terwijl je dat wel alle twee heel erg had gehoopt, is dat ontzettend verdrietig.”

Reden van de breuk

De reden van de breuk is voor het grote publiek onbekend. Wel zou Sytse volgens de geruchten moeite met alle media-aandacht hebben gehad. Inmiddels woont Dionne weer alleen en is ze druk in de weer met de inrichting. “Daar moet je dan weer even iets leuks van zien te maken, zodat het anders wordt dan het was. Ik vind het zalig om kasten in elkaar te zetten, om een beetje te bouwen. Sommige mensen worden helemaal gek als ze zo’n handleiding zien, maar ik sta er handenwrijvend naar te kijken hoe dat allemaal te ontrafelen.”

Lees ook
Dionne Stax over affaire Humberto: ‘Schouders ophalen en doorgaan’

Ideaalplaatje

Dionne gaat dan ook niet bij de pakken neer zitten en vindt dat het leven komt het zoals het komt. “Het heeft geen enkele zin om een ideaalplaatje na te streven”, sluit de presentatrice af. “En wat is hét ideaalplaatje? Dat bestaat simpelweg niet. Ik heb een mooi leven en ik zie wel hoe het loopt. Dit jaar is zo’n gekke sneltrein geweest; ik ben nu uit die sneltrein aan het stappen en een beetje op adem aan het komen”, aldus Dionne.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee