Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze vrouw presenteert dit jaar Zomergasten

Deze vrouw presenteert dit jaar Zomergasten

Celebs
Deze vrouw presenteert dit jaar Zomergasten

Afgelopen zomer was het populaire praatprogramma Zomergasten in handen van Thomas Erdbrink, maar dit jaar draagt hij het stokje alweer over. Zojuist is bekend gemaakt dat presentatrice Janine Abbring de presentatie van het programma op zich zal nemen.

Lees ook: Zo heb je je huis in no time lente-proof

Kijkcijferkanon
De 41-jarige Janine zou je kunnen kennen van haar deelname aan Wie Is De Mol. Ook was ze te zien in De Wereld Draait Door en Vroege Vogels. De brunette werkte voornamelijk achter de schermen en produceerde in samenwerking met Arjen Lubach zijn satirische kijkcijferkanon Zondag met Lubach.

Screentest
‘Achter de schermen werken bevalt me prima en ik was niet actief op zoek naar werk voor de camera, maar toen ik werd gevraagd voor een screentest vond ik dat een unieke kans,’ vertelt Abbring over de presentatie van Zomergasten.

Humor
Hoofdredacteur Stan van Engelen is erg te spreken over Janine als nieuwe presentatrice van Zomergasten. ‘Ze heeft een slimme, prikkelende en vaak ook humorvolle manier van interviewen.’ Wie er onder anderen te gast zullen zijn bij Janine, is nog niet bekendgemaakt. Vanaf 23 juli is Zomergasten elke zondagavond te zien op NPO 2.

 

Bron: Nu.nl

Shoppen is altijd een goed idee