Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze sterren vieren hun eerste vaderdag

Deze sterren vieren hun eerste vaderdag

Deze sterren vieren hun eerste vaderdag

Heb jij je vader al in het zonnetje gezet? Het is namelijk Vaderdag vandaag en voor de sterren die dit jaar voor het eerst vaderdag vieren, is deze dag éxtra speciaal!

Lees ook
Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste cadeautips voor Vaderdag

Prins Harry

Op 6 mei werd baby Archie Harrison Mountbatten-Windsor geboren, het eerste kindje van Meghan Markle en prins Harry. Vandaag viert Harry zijn eerste vaderdag. Op het officiële Instagram-account van The Duke and Duchess of Sussex zien we een hele schattige foto van de kleine Archie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex © SussexRoyal

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Ronnie Flex

In december vorig jaar werd Nori Dua Plasschaert geboren, het eerste dochtertje van de rapper die hij samen met DJ Wef kreeg. Op Instagram deelt Ronnie een filmpje met zijn dochtertje. “Het zijn alleen wij”, schrijft hij erbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Its just us

Een bericht gedeeld door Nori ?? (@ronnieflex010) op

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine, oftewel Jorik Scholten, is de meest kersverse vader van dit hele rijtje. Precies een week geleden kreeg hij zijn eerste kindje met zijn verloofde, Jaimie Vaes. Lío Zion Vaes Scholten, zo heet hun pasgeboren zoontje. “Dankjewel lieverd, mijn allereerste vaderdag”, zegt de rapper in zijn verhaal op Instagram. Hierin zien we dat een gedekte tafel met een lekker ontbijtje voor hem klaarstaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A LEGEND IS BORN!? Lío Zion Vaes Scholten. 09’06’2019

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Erik Zwennes

De verloofde van Roxeanne Hazes is bijna één jaar de trotse papa van Fender Andrew Arnold. De kleine man werd namelijk op 12 juli vorig jaar geboren. Op Instagram schrijft Erik: “Midden in de nacht, vroeg in de ochtend, een wilde middag of drukke avond, jouw vader zijn is zó leuk en dankbaar. Dankjewel allerliefste Roxeanne Hazes voor onze zoon, deze prachtige maanden en de lieve cadeautjes. Jullie zijn de besten.”

Sven Kramer

Vorig jaar in oktober kwam Kae Robin Kramer ter wereld. Het eerste kindje van Sven Kramer en Naomi van As. De meervoudige wereldkampioen in schaatsen plaatst op Instagram echter geen foto van zijn dochtertje, maar van zichzelf met zijn eigen vader. “Waar het allemaal begon”, schrijft hij erbij. Maar zo ziet de schattige Kae eruit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Biggest fans ❤️

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

Ferri Somogyi

Ook voor de GTST-acteur is het zijn eerste vaderdag. Op 9 september 2018 beviel zijn vrouw Noëlle van hun eerste kind, dochtertje Véda Somogyi. “M’n eerste vaderdag! Verwend door mijn lieve vrouw en kind. Met een kadootje van Véda, een handje op krimpfolie”, schrijft de trotse papa bij zijn foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mn eerste vaderdag! Verwend door mijn lieve vrouw en kind. Met een kadootje van Véda, een handje op krimpfolie. ❤❤❤

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Beeld: Instagram