Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze salade at Jennifer Aniston élke dag tijdens de opnames van ‘Friends’

Deze salade at Jennifer Aniston élke dag tijdens de opnames van ‘Friends’

Deze salade at Jennifer Aniston élke dag tijdens de opnames van ‘Friends’

236 afleveringen, zo’n tien jaar lang, werkten de acteurs van Friends heel close samen. Zo close, dat ze zelfs elkaars eetgewoontes overnamen. Lisa Kudrow (Phoebe) en Courtney Cox (Monica) raakten verslingerd aan de ‘salade Jennifer Aniston’ (Rachel). Dat verklapten de meiden onlangs tijdens hun langverwachte Friends-reünie.

Televisiezender NBC nodigde de Friends-acteurs onlangs uit voor een minireünie. Twaalf jaar na de laatste aflevering zaten Rachel, Monica, Phoebe, Ross en Joey (Chandler was er niet) samen op de bank. De reünie was overigens niet een echt reünie: er was een avond georganiseerd ter ere van regisseur James Burrows, die naast Friends ook series als Cheers, Taxi en Will & Grace heeft gemaakt.

De salade van Jennifer Aniston

De salade van Jennifer Aniston kwam ook ter sprake. Tien jaar lang aten Rachel, Monica en Phoebe bijna elke dag de ‘Jennifer-salade’. Courtney Cox verklapte tijdens een interview in 2010 al eens waar die precies uit bestond: het was een groene salade met tomaat, avocado, bieslook, roquefort, ei, kikkererwten en kalkoenspek.

De smaakpapillen van Aniston zijn sindsdien wel een beetje veranderd. Vorig jaar deelde ze een foto van haar nieuwe favoriete salade op de Instagrampagina van Living Proof: bulgur, komkommer, peterselie, munt, rode ui, kikkererwten, fetakaas en pistachenoten.

My perfect salad – Bulgar, cucumbers, parsley, mint, red onion, garbanzo beans, feta cheese, & pistachios.

Een foto die is geplaatst door Living Proof (@livingproofinc) op

Bron: Huffington Post

Lees en bekijk ook