Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze presentatrices nemen de weekendeditie van RTL Boulevard voor hun rekening

Deze presentatrices nemen de weekendeditie van RTL Boulevard voor hun rekening

Deze presentatrices nemen de weekendeditie van RTL Boulevard voor hun rekening

Nicolette Kluijver, Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen nemen de weekendeditie van RTL Boulevard voor hun rekening. Vanaf volgende week presenteren zij om het weekend het showbizzprogramma.

Lees ook: Nicolette Kluijver: ‘Live-tv presenteren geeft zo’n kick!’

Boulevard blijft er hetzelfde uitzien, maar krijgt wel een ‘weekendtouch’. ‘Er is meer ruimte voor lifestyle, wonen en koken’, zegt Miljuschka. Niet omdat er nu alleen vrouwen aan de desk staan, maar omdat het typische weekendonderwerpen zijn, legt ze uit. ‘Wij zijn ook vrouwen met ballen hoor. Nee, mensen doen hun boodschappen op zaterdag en zondag en gaan naar de woonboulevard. Daar passen dit soort onderwerpen bij.’

Collega Nicolette benadrukt dat de andere vaste pijlers van Boulevard ook ruimschoots aan bod blijven komen. ‘Het is en blijft een showbizzprogramma,’ aldus de presentatrice.

Luuk

Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst blijven van maandag tot vrijdag verantwoordelijk voor de normale afleveringen. Wie de rol van ‘sidekick’ Luuk Ikink op zich neemt, is nog niet bekend. RTL onderzoekt nog hoe die rol wordt opgevuld.

‘Luuk hebben we maar vrij gegeven,’ grapt Nicolette, die zelf waarschijnlijk minder doordeweeks in Boulevard te zien zal zijn. Ze gat samen met Carlo Boszhard het programma Een goed stel hersens maken. Bridget en Miljuschka blijven op werkdagen wel regelmatig te zien als vliegende reporter of deskundige aan de desk.

RTL maakte in mei al bekend dat Boulevard na de zomer ook een weekendeditie zou krijgen om zo de eigen vooravond op zaterdag en zondag te versterken. De eerste uitzending wordt op zaterdag 9 september gemaakt.

Met deze twee kanjers het weekend in! Rtl boulevard nu ook in het weekend!! #rtlboulevard #rtl4

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: ANP Beeld: ANP