Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Celebs
Déze laatste Boer Zoekt Vrouw-afvaller is weer aan het daten

Vier miljoen mensen zagen gisteravond hoe alle boeren de liefde vonden. Helaas moesten er vooraf een aantal vrouwen het schip ruimen. Hoe gaat het nu met laatste afvallers Anne, Alberdien, Anke en Susanne? De dames hebben niet stil gezeten. Eén afvaller heeft zelfs de liefde gevonden…

Lees ook: Vrouw hoopt liefde te vinden met koffiebekers

Anne (boer Herman)
Anne vatte de keuze van haar boer meteen sportief op. Het was een teleurstelling, maar ze heeft er nu vrede mee. “Het is nu wel gezakt. Het is al een tijdje geleden opgenomen,” zegt Anne. De laatste afvaller van boer Herman is nog vrijgezel, maar wel op zoek. “Ik sta zeker open voor een nieuwe liefde.”

Alberdien (boer Olke)
De Friezin kijkt er naar uit om haar boer weer te zien. Ze vertrok abrupt uit Texas en denkt daarom nog vaak aan Olke. “Ik heb het niet kunnen afsluiten,” zegt Alberdien. “Het boek is nog niet dicht voordat ik hem heb kunnen zien.”

Anke (boer Marc)
Toen boer Marc de liefde verklaarde aan Annekim, maakte hij Anke meteen wakker om te vertellen dat ze kon vertrekken. “Dat was heel raar. Hij deed het een beetje onhandig, maar daar kan hij ook niks aan doen”. Anke heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Het lijkt er zelfs op dat ze de liefde weer heeft gevonden! “Ik ben sinds kort aan het daten en dat is heel erg leuk,” aldus Anke.

Susanne (boer David)
Susanne heeft er spijt van dat ze niet meer van zichzelf heeft laten zien aan boer David, maar ze gunt hem en Mara het geluk. De blondine heeft leuke reacties gekregen op haar optreden in het programma, ook van mannen die dolgraag een beschuitje met haar zouden willen eten. “Ik krijg allemaal berichtjes en brieven, maar ik houd het nog even rustig. Eerst alles even laten bezinken,” zegt Susanne.

Shoppen is altijd een goed idee