Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze BN’ers waren de Farao en de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Deze BN’ers waren de Farao en de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Deze BN’ers waren de Farao en de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Niet één maar twee onthullingen bij The Masked Singer deze week. Twee BN’ers trokken aan het kortste eind in de sing-offs en mochten hun identiteit eindelijk bekendmaken. Vrijdagavond waren dat de Vogelverschrikker en de Farao.

Dit was de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Het was aan de Haai en de Vogelverschrikker om uit te vechten wie er door mocht naar de volgende ronde. De Vogelverschrikker trok met deze battle aan het kortste eind en moest het spelprogramma verlaten. Maar wie zat er nou in dat pak? Hoewel de jury het er een beetje moeilijk mee had, wisten de kijkers thuis al gauw dat cabaretier Marc-Marie Huijbregts in het Vogelverschrikker pak verscholen zat.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Dit was de Farao in The Masked Singer

Na de Vogelverschrikker en de Haai waren de Cupido en de Farao aan de beurt om de sterren van de hemel te zingen. De Farao verloor, maar in de sing-off tegen de Giraffe verwachtte iedereen dat hij nog wel eens door zou kunnen gaan. Toch besloot de Giraffe om de show te stelen en zorgde ervoor dat de Farao zijn masker aan het eind van de avond af moest doen. “De beste stem van het programma gaat eruit!”, zei jurylid Carlo Boszhard. Wie in het pak zat, was al niet zo’n grote verrassing meer, want iedereen had besloten: dat moest wel René van Kooten zijn.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Lees ook:
Deze BN’er was de Boekenwurm in The Masked Singer: ‘Ligt het er dan niet heel dik bovenop?’

Andere afvallers

Het hele zangavontuur is in de afgelopen afleveringen al opgehouden voor de Zwaan, de Viking, de Octopus, de Alien, het Elfje en het Lieveheersbeestje, de Vogelverschrikker en de Farao mogen zich nu bij deze lijst voegen.

Bron: Story, Superguide | Beeld: Still