Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze BN’ers gaven elkaar het jawoord in 2021

Deze BN’ers gaven elkaar het jawoord in 2021

Deze BN’ers gaven elkaar het jawoord in 2021

Het afgelopen jaar hebben verschillende BN’er-stellen hun liefde mogen bezegelen en elkaar officieel man en vrouw mogen noemen. Wij hebben een aantal BN’ers voor je op een rijtje gezet die elkaar het jawoord gaven in 2021.

Remy Bonjasky en Renate

Remy en Renate leerde elkaar zeven jaar geleden kennen en hebben samen een dochtertje, Skye. Het stel wilde eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar dat kon in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan. In september heeft het koppel gelukkig wel het jawoord aan elkaar kunnen geven. De oud kickbokser is al een keer eerder getrouwd geweest met Melissa, waarmee hij  zoon Cassius heeft gekregen. En uit een andere relatie heeft Remy nog een zoon, Dean.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Remy Kenneth Bonjasky (@remybonjasky)

Thierry Baudet en Davide Heijmans

De Forum van Democratie-leider ontmoette Davide in 2016 toen ze ingehuurd werd als freelance fotograaf bij een klus waar Thierry sprak. In 2018 kondigde Thierry zijn verloving met de 13 jaar jongere Davide Heijmans aan. En eind november 2021 trouwde het koppel in de Noorderker in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Davide Baudet 📷 (@davidebaudet)

Pip Pellens en Pim Wessels

Het acteurskoppel Pim en Pip leerde in 2012 elkaar kennen en in april 2021 stapte de twee tortelduifjes in het geheim in het huwelijksbootje. Pip schreef onder haar post op Instagram waar ze kussend met Pim te zien is: ”Oh Ja, we did this”. Pip heeft een wit boeket vast en draagt een wit jurkje en Pim is netjes gekleed in pak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Wopke Hoeksta en Liselot

CDA-fractievoorzitten Wopke Hoekstra is in september met zijn Liselot in het huwelijksbootje gestapt. De twee kregen vijftien jaar geleden een relatie en kunnen elkaar nu officieel man en vrouw noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wopke Hoekstra (@wopke_hoekstra)

Typhoon en Marie

Rapper Typhoon, die in het echt Glenn de Randamie heet, stapte afgelopen jaar in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Marie Broeckman. Ze leerde elkaar kennen tijdens een etentje van hun gezamenlijke vriend en zanger Dotan. Glenn is inmiddels drie jaar samen met Marie, die werkzaam is als coördinator in een psychiatrische kliniek en als fotograaf. De rapper vertelde eerder in Vogue Living dat hij Marie op het Spaanse eiland Tenerife ten huwelijk heeft gevraagd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Typhoon (@mctyphoon)

Lees ook
Love is in the air: deze BN’ers vonden de liefde in 2021

Jay en Saffiera

Je kunt Jay kennen als alleenstaande vader van vijf kinderen van het programma Een Huis Vol. Jay heeft zijn liefde gevonden bij Saffiera, met wie hij in de zomer in het huwelijksbootje is gestapt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress