Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze BN’er is uitgeroepen tot meest sexy moeder van Nederland

Deze BN’er is uitgeroepen tot meest sexy moeder van Nederland

Celebs
Deze BN’er is uitgeroepen tot meest sexy moeder van Nederland

Ons land kent veel knappe moeders, maar wie mag zich de meest sexy moeder van Nederland noemen? Dat maakte SLAM! vanmorgen bekend. De luisteraars van het station verkozen Miljuschka Witzenhausen tot meest sexy moeder van Nederland. 

Lees ook: Lekker eerlijk: Miljuschka deelt video van verschil met én zonder make-up

Grote concurrentie

De 31-jarige presentatrice, momenteel te zien in het RTL5-kookprogramma Topchef Academy, versloeg onder anderen Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en Sylvie Meis. “We merkten dat veel mensen bij het woord moeder direct saaie en burgerlijke associaties hebben, maar we willen met deze verkiezing benadrukken dat moeders nog steeds heel erg sexy kunnen zijn”, zegt dj Joost Burger. Hij noemde het opvallend dat luisteraars ook nieuwe moeders als Carice van Houten, Bobbi Eden en Victoria Koblenko, die in het afgelopen jaar bevielen, nomineerden.

In het verleden ging Ruud de Wild op Radio 538 enkele jaren op zoek naar de meest sexy moeder. Eerdere winnaars zijn Chantal Janzen, Nicolette van Dam, Doutzen Kroes en Fajah Lourens.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Shoppen is altijd een goed idee