Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: déze beroemde acteur is geweigerd bij Rihanna’s Met Gala-afterparty

Oeps: déze beroemde acteur is geweigerd bij Rihanna’s Met Gala-afterparty

Celebs
Oeps: déze beroemde acteur is geweigerd bij Rihanna’s Met Gala-afterparty

Speel je in de meest bejubelde films van de afgelopen jaren, win je potdomme nog een Oscar ook en dan is er níemand die je herkent en wil binnenlaten op Rihanna’s afterparty van het Met Gala. Het overkwam déze acteur afgelopen maandag…

Lees ook
Sterrenregen in New York: dít waren de opvallendste looks op het Met Gala

Oeps
Eddie Redmayne, bekend van films als The Theory Of Everything, Fantastic Beasts en The Danish Girl, werd samen met zijn vrouw en collega-acteur Tom Sturridge voor de deur van het feestje van Rihanna in nachtclub 1OAK gefotografeerd. Daar werd hen de toegang geweigerd door beveiligingsmensen.

Gênant…
Eddie begon daarop te bellen, maar kon blijkbaar niemand van het team van Rihanna te pakken krijgen, want het gezelschap stapte even later in een taxi en verdween. Volgens E! probeerden Eddies vrouw Hannah en Tom het een halfuur later opnieuw, maar bleken hun namen nog steeds niet op de gastenlijst te staan.

Wie er wel op de guestlist stonden?
Een flink aantal andere sterren wist wél bij het feestje van Rihanna binnen te komen. Onder anderen Kendall Jenner, Bella Hadid, Jennifer Lopez, Rita Ora, Katy Perry, Mary J. Blige en Pharrell Williams waren van de partij. Volgens de New York Post wipte Madonna rond 1 uur ’s nachts nog langs en deden Mary-Kate en Ashley Olsen tegen 4 uur spreekwoordelijk het licht uit in de club.

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee