Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze Bekende Nederlander sluit de 3FM-dj’s dit jaar op!

Déze Bekende Nederlander sluit de 3FM-dj’s dit jaar op!

Déze Bekende Nederlander sluit de 3FM-dj’s dit jaar op!

Het duurt niet lang meer of de kerstsfeer zal écht niet maar aan ons voorbij kunnen gaan, want 18 december begint het Serious Request weer. Domien Verschuuren en Frank van der Lende worden daarvoor opgesloten in het Glazen Huis te Breda, en niemand minder dan living legend Hardwell sluit de twee op!

Startsein
De wereldster is geboren en getogen in Breda en daarom is hij dé aangewezen persoon die het startsein geeft voor het festijn. Dit maakte Hardwell maandagochtend bekend. Met het omdraaien van de sleutel, gaat er een week van start die compleet in het teken staat van het goede doel. Op de Grote Markt te Breda zullen we twee 3fm-dj’s opgesloten worden in het Glazen Huis, waar ze een week zullen leven op enkele sapjes per dag. Dit alles met als doel zo veel mogelijk geld op te halen om longontsteking bij kinderen tegen te gaan.

Steentje bijdragen
DJ Hardwell (28) vertelde aan Telegraaf zich erg te verheugen op het feestelijke moment op 18 december. “Ik ben heel blij dat ik in mijn Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten.”

Bron: Telegraaf

Lees ook: