Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze bekende moeders zijn te zien in het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik

Deze bekende moeders zijn te zien in het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik

Deze bekende moeders zijn te zien in het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik

Het afgelopen seizoen van ‘Vier handen op één buik’ maakte de tongen flink los op social media en ook dit jaar zal het programma weer voor veel opschudding zorgen. Toch laten de bekende mama’s zich niet uit het veld slaan en zullen zij er alles aan doen om de tienermoeders te helpen.

Lees ook: Moeder zijn is… 12x herkenbare situaties

Het programma dat op dinsdag 23 januari weer te zien zal zijn op NPO 3, heeft weer flink wat bekende mama’s weten te regelen. Zo zullen Bobbi Eden, Georgina Verbaan, Kim Kötter, Monique Westenberg, Tatum Dagelet, Leonie ter Braak, Patty Brard en Lucille Werner alles op alles zetten om de tienermoeders en hun baby’tjes een veilige thuishaven te bieden en overige zaken op orde te brengen.

Nieuwe wereld

Doordat voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner op oudere leeftijd moeder werd van zoontje Angel, kwam ze in een voor haar geheel nieuwe wereld terecht. ‘Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet.’

Respect

Lucille heeft door haar deelname dan ook onwijs veel respect voor de jonge moeders gekregen. ‘Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn’.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Telegraaf Beeld: ANP