Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze acteurs hopen we te zien in ‘Toen ik je zag’

Deze acteurs hopen we te zien in ‘Toen ik je zag’

Deze acteurs hopen we te zien in ‘Toen ik je zag’

Toen ik je zag: het is de aangrijpende bestseller van Isa Hoes waarin de actrice een boekje opendoet over haar relatie met Antonie Kamerling. Eerder vandaag werd bekend dat het boek verfilmd wordt, maar welke acteurs een rol krijgen in de film, is nog niet bekend. Flair gooit een balletje op.

Lees ook: ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes wordt verfilmd

Veel liefde, maar ook leed: het omschrijft de liefde tussen Antonie Kamerling en Isa Hoes. De actrice bracht drie jaar na de dood van haar man een boek uit waarin ze alles vertelt over hun liefde voor elkaar, maar ook hoe het was om te leven met een man die leed aan depressie.

Tranentrekker

‘Toen ik je zag’ heeft bij veel mensen een enorme indruk achtergelaten. Een tranentrekker, wordt het boek vaak ook wel genoemd. Een verfilming ervan vraagt vanwege het heftige verhaal dan ook om de crème de la crème onder de Nederlandse acteurs, maar wíé dan?

Als wij het voor het zeggen zouden hebben, vinden we Tygo Gernandt, Barry Atsma en Marwan Kenzari geschikte kandidaten om de rol van Antonie Kamerling te vertolken. Wat betreft de rol van Isa zouden we onze handjes dichtknijpen als Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Birgit Schuurman of Nyncke Beekhuyzen op het witte doek verschijnt.

Opnames in 2019

Hoogstwaarschijnlijk moeten we nog even wachten tot de cast van de film bekend wordt gemaakt, want de opnames zullen in 2019 van start gaan. Een jaar later kunnen we de film in de bioscoop verwachten. Kun jij ook niet wachten?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP