Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Details over cast én verhaallijn Fantastic Beasts 2 onthuld

Details over cast én verhaallijn Fantastic Beasts 2 onthuld

Details over cast én verhaallijn Fantastic Beasts 2 onthuld

De draaidagen voor de film Fantastic Beasts And Where To Find Them 2 zijn in volle gang, maar details over de verhaallijn waren nog onbekend. Ook was nog onzeker welke acteurs op het witte doek zouden verschijnen, maar nu is dit eindelijk bekend gemaakt. Natuurlijk keert Eddy Radmayne terug, maar we weten nu wie we nog meer kunnen gaan bewonderen. Spoiler: heel veel knappe koppen. Ha!

Lees ook: Hilarisch! De dierenimitaties van deze ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’-acteur zijn té schattig!

Jude Law én Johnny Depp
Niemand minder dan Johnny Depp zal de rol van Gellert Grindewald gaan vertolken. En zijn tegenspeler is al even knap, aantrekkelijk en briljant, want de Britse Jude Law speelt de rol van Ablus Dumbledore in de film. Gelukkig keren ook Katherine Waterstone, Dan Fogler en Alison Sudol terug in het tweede deel van de spannende film.

Verhaallijn
Alsof deze lijst met namen ons nog niet enthousiast genoeg heeft gemaakt, heeft Warner Bros ook nog eens de synopsis van de film naar buiten gebracht: ‘Fantastic Beasts 2, geschreven door J.K. Rowling, speelt zich af in 1927, enkelen maanden na de gebeurtenissen uit deel één. De kwaadaardige tovenaar Gellert Grindewald (Johnny Depp) is ontsnapt en rekruteert nieuwe volgelingen. De enige die de boze tovenaar kan stoppen was vroeger zijn beste vriend, Albus Dumbledore (Jude Law).

Dumbledore moet de hulp inschakelen van zijn oud-student Newt Scamander (Eddie Redmayne) zodat ze samen Grindewald kunnen tegenhouden. Newt zal herenigd worden met zijn team, waaronder Tina (Katherine Waterstone), Queenie (Alison Sudol) en Jacob (Dan Fogler). De film breidt de magische wereld uit met locaties als New York, Londen en Parijs.’

Een trailer is helaas nog niet beschikbaar. Tot die tijd zullen we het moeten doen met een teaser. Can’t wait!

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: Glamour, Warder Bros, Youtube, Giphy