Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dennis Storm stopt met presenteren

Dennis Storm stopt met presenteren

Dennis Storm stopt met presenteren

De BNN-presentator heeft vandaag zelf officieel bekend gemaakt dat hij stopt met 3 op Reis. Dennis zegt “gelukkiger te worden door tijd vrij te maken voor andere interesses.”

Bij zijn post schrijft hij: “De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak. Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren. Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis.”

Andere plannen

In een interview met de Volkskrant Magazine zei de presentator vorig jaar al dat hij soms denkt dat het leven te kort is om alleen televisie te maken.  “Ik ben nog niet eens 30, maar ik doe dit al tien jaar (…). De laatste tijd denk ik nog wel eens terug aan mijn andere plannen. Architect, geschiedenisleraar, neerlandicus, een eigen strandtent. Het waren allemaal opties, maar reizen stond op nummer één,” zei hij toen.

Dat is dus niet meer het geval. Of het een definitief vaarwel is, laat Dennis in het midden. “Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten.”

De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak. Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren. Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis. Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses. Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten. 💃🏻

A photo posted by Dennis Storm (@stormdennis) on

Bron: Instagram @stormdennis, Volkskrant Magazine