Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sterren betuigen steun aan zangeres Demi Lovato na overdosis heroïne

Sterren betuigen steun aan zangeres Demi Lovato na overdosis heroïne

Sterren betuigen steun aan zangeres Demi Lovato na overdosis heroïne

Demi Lovato zou volgens Amerikaanse media een overdosis heroïne tot zich hebben genomen. De 25-jarige zangeres is dinsdagochtend vanuit haar huis in Los Angeles met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en dat nieuws is keihard aangekomen bij haar beroemde collega’s.

Lees ook
Binnenkijken bij de superstrakke villa van Demi Lovato in de Hollywood Hills

Demi’s ex ‘kapot van het nieuws’

Demi’s ex-vriend Wilmer Valderrama is volgens vrienden “kapot van het nieuws”, meldt US Magazine. “Hij is compleet stuk en houdt nog altijd van haar. Door hun drukke werkschema’s lukte het hen niet hun relatie in stand te houden. Wilmer had geen idee dat ze het zo moeilijk had de laatste tijd. Hij hoopt dat ze snel beter wordt”, aldus een bron tegenover het blad.

Liefde voor Demi

Ariana Grande liet van zich horen via Twitter. “Ik hou van je, Demi”, schrijft de zangeres. Lily Allen tweette: “Arme, mooie Demi…ik hoop dat ze ok is en snel weer de oude is.” Ellen DeGeneres schreef een emotioneel bericht. “Ik ben zo gek op Demi, mijn hart breekt dat ze hier doorheen moet gaan. Ze is een licht in deze wereld en ik stuur dan ook al mijn liefde naar haar en haar familie.”

‘Blij dat je nog leeft’

Lady Gaga steekt de zangeres ook een hart onder de riem: “We moeten nu allemaal onze armen om Demi Lovato heenslaan. Ik ben zo blij dat je nog leeft. Mijn fans en ik wensen je medeleven met jezelf en rust toe. En dat je alle liefde ontvangt die zoveel mensen voor je hebben. Ik heb alle vertrouwen in je.” Missy Elliott liet weten dat “je nooit weet waar iemand doorheen gaat, dus graag compassie voor Demi en geen grappen. Ik bid voor haar en hoop dat ze alle hulp krijgt die ze nodig heeft”.

Het artikel gaat verder onder de tweets:

Afkickkliniek

Lovato, die op 18 en 19 juni nog optrad in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam, heeft in het verleden al vaker drugsproblemen gehad. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek. Vorig jaar vertelde ze in de documentaire Simply Complicated openhartig over haar drugsgebruik en meldde ze vol trots dat ze al jaren volledig nuchter is.

‘Papa, vergeef me’

Vorige maand bracht ze nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje meldt Demi dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is. “Mama, het spijt me dat ik niet meer sober ben. En papa, vergeef me voor het morsen van de drank op de vloer”, zingt ze onder meer in het lied.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open,ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte