Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het is definitief: RTL stopt de samenwerking met duo Frank en Rogier

Het is definitief: RTL stopt de samenwerking met duo Frank en Rogier

Het is definitief: RTL stopt de samenwerking met duo Frank en Rogier

Het is bekend dat de interieurstylisten Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Ze hebben daardoor al enige tijd niet meer samengewerkt en daar komt vanaf vandaag ook echt definitief een einde aan. RTL heeft de samenwerking met het duo beëindigd.

De beëindiging van de samenwerking zou definitief zijn geworden na een aantal goede gesprekken.

Persoonlijke omstandigheden

“Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden. Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd”, luidt het statement.

Lees ook
Rachel Hazes verdrietig over verdwenen beeld van André Hazes: ‘Ik hoop dat dit een grap is geweest’

Steenrijk, Straatarm

Frank en Rogier braken met hun deelname aan het spraakmakende programma Steenrijk, Straatarm door. Later kregen ze een eigen programma genaamd Paleis voor een prikkie. In het programma probeerden de interieurstylisten met zo weinig mogelijk geld huizen van deelnemers om te toveren tot een paleisje.

Helaas ging het een aantal maanden geleden niet goed met de relatie van de twee. De interieurstylisten gingen na een relatie van zeventien jaar uit elkaar. Eerder vertelde Frank aan RTL: “Het is helaas over, er is een tijd van komen en een tijd van gaan.” Tot op heden hebben de twee nog ruzie en zijn ze elkaar flink aan het dwarsbomen. Rogier wilde bijvoorbeeld per se een omgangsregeling voor de hond.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress