Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwart gat na de ‘WIDM’-finale? Echt niet: déze BN’ers komen in actie in RTL-show van zelfde makers

Zwart gat na de ‘WIDM’-finale? Echt niet: déze BN’ers komen in actie in RTL-show van zelfde makers

Zwart gat na de ‘WIDM’-finale? Echt niet: déze BN’ers komen in actie in RTL-show van zelfde makers

Deze week komt er einde aan een zeer spannend seizoen van ‘Wie is de Mol?’. Of we dan weer een jaar moeten wachten op een nieuwe reeks? Helaas wel, want – voor zover bekend – volgt er dit jaar géén extra seizoen zoals in 2020. Maar niet getreurd: vanaf volgende week kunnen we ons namelijk storten op de gloednieuwe show ‘De Verraders’ van de makers van ‘WIDM’. Dít zijn alle BN’ers die meedoen.

Achttien BN’ers

Aan De Verraders, dat wordt gepresenteerd door Tijl Beckand (46), doen maar liefst achttien BN’ers mee. Eerder werd al bekend dat Gaby Blaaser, Holly Mae Brood, Sinan Can, Chatilla van Grinsven, Abbey Hoes, Diederik Jekel, Steven Kazàn, Loiza Lamers, Kim Lammers, Loek Peters, Jörgen Raymann en Samantha Steenwijk gestrikt zijn voor het programma. Nu zijn ook de zes laatste deelnemers bekend. Acteur Kees Boot, operazangeres Francis van Broekhuizen en presentator Edson da Graça doen mee, net als presentator Daan Nieber, actrice Barbara Sloesen en voetbaltrainer Gertjan Verbeek, maakte de zender dinsdag bekend.

‘Slachtveld’

In het spelprogramma, dat vanaf 13 maart te zien is op tv, gaan de bekende Nederlanders op zoek naar een schat. In de groep zitten drie verraders die dat proberen te dwarsbomen. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat. De kandidaten proberen de verraders te ontmaskeren en stemmen elkaar weg tijdens een dagelijks terugkerende ‘raad’. Bang voor een tunnelvisie hoef je niet te zijn bij De Verraders, want als kijker weet je al vanaf het begin wie de drie saboteurs in het spel zijn.

Lees ook
Grande dame Renée, of rustige Rocky? Dít zijn de allerlaatste ‘WIDM’-hints voor de finale

Eén grote mindfuck

Het spel speelt zich af in een kasteel in Zuid-Limburg en is volgens Tijl “intens en vals” te noemen. “Ik heb al heel wat programma’s gemaakt in mijn leven, maar zoveel spanning, emotie en intensiteit heb ik niet vaak gezien tijdens een opnameperiode”, licht hij een tipje van de sluier op. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt.” Omdat je als kijker vooraf al weer wie de verraders zijn, kijk je volgens Tijl “op een totaal nieuwe manier naar menselijk gedrag, naar smerige spelletjes, naar sluwe tactieken en valse beschuldigingen en beleef je het spel in meerdere lagen tegelijk”.

De Verraders start op zaterdag 13 maart op RTL4. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Verraders (@deverraders_rtl)

Bron: ANP | Beeld: RTL Beeldbank