Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘De TV Kantine’ onder de indruk van persiflage Eva Jinek

Kijkers ‘De TV Kantine’ onder de indruk van persiflage Eva Jinek

Kijkers ‘De TV Kantine’ onder de indruk van persiflage Eva Jinek

Donderdagavond was alweer de laatste aflevering van De TV Kantine van dit seizoen te zien. Volgende week volgt er alleen nog een ‘making of’-aflevering vol met bloopers en kijkjes achter de schermen en daarna moeten we toch echt wachten tot volgend seizoen. Gelukkig stelde de allerlaatste aflevering niet teleur en kwamen er weer fantastische typetjes voorbij. De kijkers zijn vooral onder de indruk van de persiflage van Eva Jinek.

De laatste aflevering

In de aflevering van De TV Kantine zagen we weer een boel grappige sketches voorbij komen. Zo begon de aflevering met Jaap en Pommelien die hun liedje Nu wij niet meer praten zongen. Ook zagen we hoe John de Mol stuitte op ‘killerclown’ Rob Kemps, waarmee de makers van het programma bewezen behoorlijk wat zelfspot te hebben. Loretta Schrijver, gespeeld door Carlo Boszhard, ging in DNA Onbekend op zoek naar haar zus, wat Janny van der Heijden bleek te zijn, die dan weer gespeeld werd door de echte Loretta (volg je het nog?). En Margriet van der Linden kreeg een knipbeurt in De Geknipte Gast.

Persiflage van Eva Jinek

Ook zagen we hoe Eva Jinek en Beau van Erven Dorens eindelijk samen een talkshow presenteerden. Er zaten een aantal hilarische gasten aan tafel. Zo kroop Elise Schaap in de huid van Gaby Blaaser en zette Ilse Warringa opnieuw een hysterische Marije Knevel neer. Maar de kijkers raken vooral niet uitgepraat over één typetje: Eva Jinek. Wat wordt zij ontzettend goed nagedaan!

Wie is het?

Kijkers vragen zich massaal af: wie zet Eva Jinek zo goed neer? We zien duidelijk dat het niet Elise Schaap is en ook Irene Moors kan het niet zijn. Wat blijkt? Het is actrice Annick Boer. Annick is actrice en zangeres en spreekt stemmen van tekenfilmfiguren in, zoals die van de vis Dory uit Finding Nemo. Je kunt haar kennen van musicals als Doe maar! en Dolfje Weerwolfje, maar ook van televisieprogramma’s als Koppensnellers, Baantjer en Grijpstra & De Gier. In De Casting Kantine was Annick ook al als Eva Jinek te zien.

Lees ook
‘WIDM’-kandidaten Splinter en Marije op de hak genomen in ‘De TV Kantine’

Reacties

Op Twitter reageren de kijkers van De TV Kantine lyrisch op de persiflage van Eva Jinek. Haar stem, haar maniertjes, maar ook de blouse die net iets te ver open staat: kijkers vinden de imitatie perfect uitgevoerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL 4, Twitter | Beeld: still RTL 4