Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De opvallende trekjes van Meghan Markle

De opvallende trekjes van Meghan Markle

De opvallende trekjes van Meghan Markle

Van een succesvolle actrice naar het leven van een royalty: Meghan Markle weet er inmiddels alles van. De beeldschone verloofde van prins Harry is sinds enkele maanden het middelpunt van alle aandacht. En dat brengt zichtbaar nogal wat spanningen met zich mee…

Lees ook: Meghan Markle heeft opmerkelijke wens voor de bruiloft

Het is niet niks om je oude vertrouwde leventje in Canada in te ruilen voor een leven waarbij de ogen continu op jou gericht zijn. Nu heeft de voormalige actrice al wel wat ervaring met de spotlights, maar dat valt in het niets met alle aandacht die ze nu krijgt. Meghan lijkt alle momenten dat ze samen met haar verloofde of zijn familie naar buiten treedt dan ook erg spannend te vinden.

Lichaamstaal

Hoewel ze het lachen en wuiven al flink onder de knie heeft, is er één ding waardoor lichaamstaal-expert Blanca Cobb merkt dat ze nog steeds erg zenuwachtig is. ‘Sommigen zitten heel veel aan hun haar wanneer ze in ongemakkelijke situaties terechtkomen of wanneer ze niet helemaal weten wat ze moeten zeggen of doen’.

Aandacht

De toekomstige Britse royalty wordt dan ook regelmatig op foto’s gespot, waarbij zij met haar handen door haar lokken gaat of het achter haar oor stopt. ‘Daarnaast buigt ze haar hoofd altijd een beetje naar beneden. Dit is ook iets wat je al snel doet wanneer je veel aandacht krijgt’. Erg aandoenlijk is het in ieder geval wel. En laten we eerlijk zijn: Meghan doet het tot nu toe hartstikke goed!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Marie Claire UK Beeld: ANP