Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De laatste woorden van moeder Isolde aan OG3NE-zusjes

De laatste woorden van moeder Isolde aan OG3NE-zusjes

De laatste woorden van moeder Isolde aan OG3NE-zusjes

Afgelopen zaterdag namen Lisa, Amy en Shelley van OG3NE en hun vader Rick afscheid van Isolde. De crematie vond in besloten kring plaats. 

Lees ook: Veel steunbetuigingen voor OG3NE

Afscheid
Het afscheid vond plaats in Dordrecht. De OG3NE-zusjes en vader Rick hielden persoonlijke toespraken. Jeroen van der Boom zong het nummer ‘Beeld Zonder Geluid’, een bijzonder nummer dat hij ooit bij De Beste Zangers voor de zusjes zong. Frans Bauer en zijn vrouw Mariska waren bij de dienst aanwezig.

Laatste woorden
Maar het meest bijzondere moment was de speech van Isolde zelf. De moeder droeg een speech voor aan haar dochters, echtgenoot en familie. Hierin moedigde ze haar gezin aan om de wereld een stukje mooier te maken. “Met de emotionele en bijzondere gedenkdienst heeft het gezin op een waardige wijze afscheid genomen van hun grote voorbeeld en liefde,” aldus de manager van OG3NE, Benno de Leeuw.

Botkanker
Isolde overleed afgelopen woensdag aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker in het bijzijn van haar dochters. Afgelopen juni staakte ze haar behandeling. “Met groot verdriet, maar ook vol bewondering voor de wijze waarop ze heeft geleefd, delen wij u mede dat onze lieve moeder zacht en kalm van ons is heengegaan,” lieten de zusjes in een bericht weten.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!