Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wil je zien: dit zijn de 12 knappe kandidaten voor het nieuwe seizoen van Prince Charming

Wil je zien: dit zijn de 12 knappe kandidaten voor het nieuwe seizoen van Prince Charming

Wil je zien: dit zijn de 12 knappe kandidaten voor het nieuwe seizoen van Prince Charming

Vorig jaar was het programma Prince Charming een groot succes en ook dit jaar een prins op zoek naar een partner. Dit jaar is Chris Berendse (28) de gelukkige prins die op zoek gaat naar zijn ware liefde. Maar liefst 12 mannen doen een poging om het hart van Chris te veroveren. 

We stellen de 12 mooie mannen natuurlijk graag aan je voor. Wie denk jij dat de prince charming is voor Chris?

Scott

De 26-jarige Scott woont in Rotterdam en is werkzaam als hotelmanager. Hij is een avontuurlijk en reislustig type die graag de hele wereld over reist. Zijn grote droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen in het zonnige Portugal.

Scott Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Rick

De 34-jarige Rick is eigenaar van een dans agency. Rick valt op tussen de andere mannen met zijn volumieneuze lange baard. Ook Rick is niet vies van reizen, zo heeft hij in New York en Los Angeles gewoond. Familie is erg belangrijk voor hem en hij is op zoek naar iemand die zijn mannetje kan staan.

Rick Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Olav

Olav is 37 jaar en eigenaar van meerdere dierenwinkels. Hij is een ondernemende type die altijd klaar staat voor zijn vrienden. In zijn vrije tijd gaat hij graag windsurfen in Spanje. Zijn ideale man heeft veel humor en zelfspot en neemt het leven niet al te serieus.

Olav Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Marcel

Marcel is ook 37 en werkzaam als verslavingscounselor. Hij is een sociaal persoon en houdt van schilderen. Ook is hij helemaal fan van de drag scene, pakt hij graag een festivalletje mee en is hij niet vies van een beetje glitter. Hij zoekt een partner die een doel voor ogen heeft en charismatisch is.

Marcel Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Lorenzo

De 28-jarige Lorenzo is echt een familiemens. In het dagelijks leven werkt hij als videograaf, maar zijn grote hobby is alles wat met Disney te maken heeft. Fun fact: heeft maar liefst 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom. Hij houdt verder van verzorgde mannen en vindt eerlijkheid in een relatie heel belangrijk.

Lorenzo Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Lesley

Lesley is 31 jaar en werkzaam als job & life coach. Hij is veel bezig met spiritualiteit en mediteert vaak om rustig te worden. Hij is op zoek naar een echt familiemens die openstaat voor spiritualiteit. Oh en hij staat bekent als iemand die altijd met gekke uitspraken komt.

Lesley Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Lees ook
Zijn Prince Charming’s Marvin en Ferdi nog steeds gelukkig samen? Heren delen groot nieuws

Julien

De 27-jarige Julien werkt als radio producer en is dan ook een echte gangmaker op elk feestje. Hij speelt graag piano en kan ook zingen. Hij wil graag een partner die veel humor heeft en net als hij wel van een feestje houdt.

Julien Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Jimmy

Jimmy is 33 jaar en meubelrestaurateur van beroep. Hij heeft zijn hart op de tong, is leergierig en altijd op zoek naar manieren om zichzelf verder te ontwikkelen. De ideale man voor Jimmy is iemand die ambitieus is en het leven met een korreltje zout neemt.

Jimmy Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Jakop

Jakop is 26 jaar en zeer ondernemend. Hij vindt het leuk om musea te bezoeken en tochten te maken op zijn motor. Ook is hij lief en zorgzaam en veel bezig met een gezonde levensstijl. Ook houdt hij van borrelen met vrienden. Hij zoekt een man die een goede gesprekspartner is en zichzelf durft te zijn.

Jakop Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Donnavon

Donnavon is met zijn 22 jaar de jongste van de kandidaten. Hij is acteur en model en houdt er van om in de schijnwerpers te staan. Donnavon is een drukke man en werkt als acteur en scenarioschrijver aan zijn eigen film. Hij zoekt een partner die zichzelf kwetsbaar durft op de stellen.

Donnavon Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Casper

De 26-jarige Casper werkt als bouwkundig ingenieur. Hij is erg zorgzaam en loyaal naar vrienden en familie toe. Hij sport dagelijks en houdt van goed eten. Ook gaat hij graag op avontuur met vrienden. De ideale man voor Casper is iemand met ambitie waarmee hij de wereld rond kan reizen.

Casper Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Angelo

Last but not least is Angelo, een 30-jarige beauty consultant. In zijn vrije tijd dans hij graag en volgt hij Spaanse les. Hij is ook groot fan van zangeres Jennifer Lopez. Hij is op zoek naar een charmante, maar ook een tikkeltje mysterieuze man.

Angelo Prince Charming
Foto: Jasper Suyk

Wij kunnen echt niet wachten tot het nieuwe seizoen van Prince Charming van start gaat. 24 november is het zo ver en kunnen we gelijk twee afleveringen zien van het nieuwe seizoen op Videoland. Zin in!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk