Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink voor de rechter gesleept

Dave Roelvink voor de rechter gesleept

Dave Roelvink voor de rechter gesleept

De moeilijke tijden zijn nog niet achter de rug voor Dave Roelvink. De gebeurtenissen rondom hét uit de hand gelopen huisfeestje in 2014, krijgen weer een staartje. Want Dave moet dit najaar alsnog voor de rechter verschijnen.

Huisfeestje
Het huisfeestje vond plaats in 2014 in het huis van de familie Pach en liep totaal uit de hand. Na afloop bleek dat er een seksfilmpje gelekt was van Dave en Melissa Pach en dat er verschillende juwelen en technische apparaten gestolen waren uit het huis.

Opgepakt
Na het incident is Dave al opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid met de diefstal, en met hem werd nog een 24-jarige jongen uit Amsterdam aangehouden door de politie. Voor deze aanklacht moest Dave nog altijd voor de rechter verschijnen, en nu laat de advocaat van Melissa weten dat het proces dit najaar zal starten.

Streep eronder
Dave Roelvink wil niets liever dan het hele gebeuren achter zich laten, liet hij eerder weten. “Ik zou er graag een streep onder zetten, en dat zal beslist ook gelden voor Melissa en haar familie.”

De Roelvinkjes
Dave voelt extra druk om zijn zaakjes weer helemaal op orde te hebben, omdat hij dolgraag een vervolg van het programma ‘De Roelvinkjes’ wil maken. “Ik denk dat RTL de uitspraak van de rechtszaak afwacht en pas dan een beslissing neemt over een vervolg. Ik hoop dat die positief uitpakt, want ik zou dat wel heel leuk vinden.”

Bron: Grazia

Lees ook: