Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink naar Spanje gevlucht

Dave Roelvink naar Spanje gevlucht

Dave Roelvink naar Spanje gevlucht

De rechtszaak van Dave Roelvink is in volle gang. Eerder berichtten we al dat de Expeditie Robinson kandidaat niet aanwezig is bij de zitting, en nu blijkt dat de BN’er niet eens meer in Nederland is. Dave is naar verluidt gevlucht naar Spanje, om zo aan het mediacircus te ontvluchten.

Even afwachten
De vader dan Dave, Dries Roelvink, laat dit weten aan Privé. “Hij zit in het buitenland, hij is vannacht naar Zuid-Spanje vertrokken”, aldus Dries. “Hij dacht: ‘zodra de media zien dat ik niet in de rechtbank ben, willen zij mij allemaal spreken en dan ben ik de hele dag bezig met van alles uit te leggen.’ Hij wil het even afwachten.”

Besluit van advocaat
De zanger vervolgt: “De zaak was verplaatst van een normale rechtszaal naar het Justitieel Complex op Schiphol en toen wij aan justitie vroegen wat hier de reden van was, werd ons verteld dat er werd gerekend op veel media-aandacht. Toen kreeg Dave het een beetje benauwd en zei hij: ‘Jeetje, nu heb ik niet alleen met een rechtbank te maken, maar ook nog eens met alle media die ik te woord moet staan.’ Zijn advocaat liet vervolgens weten dat het haar beter leek als Dave er vandaag niet bij zou zijn.”

Ontkenning
Drie van de vier vrienden van Dave, die ook aanwezig waren bij het uit de hand gelopen huisfeest in 2014, zijn wel aanwezig bij de zitting. Dit blijkt uit tweets van rechtbankverslaggever Saskia Belleman. De jongens ontkennen dat ze dure bezittingen uit het betreffende huis gestolen hebben.

Sekstaferelen op internet
Ook Dave Roelvink ontkent de aanklacht over het vermeende online plaatsen van een seksfilmpje met de dochter des huizes. Volgens hem stuurde hij de video alleen naar vrienden via een groepsapp, maar zette hij het filmpje niet zelf op internet. “Het is voor mij net zo erg als voor haar. Ik wil ook niet met sekstaferelen op internet.”

Bron:RTL, Privé, Twitter.

Lees ook: