Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dave Roelvink koopt droompaleis met vriendin

Dave Roelvink koopt droompaleis met vriendin

Dave Roelvink koopt droompaleis met vriendin

Dave Roelvink en zijn vriendin Julia Mekkes ruilen hun appartement in Landsmeer in voor een ‘echt grote mensenhuis’. Op Instagram deelt het stel de eerste kiekjes van hun droompaleis.

Lees ook: Dave Roelvink: ‘Ik ben vader geworden!’

Zowel Dave als Julia plaatsen dezelfde foto op hun Instagram. “We hebben een nieuw paleisje gekocht”, schrijft Dave erbij. “Nou ja, dat moet het worden”, voegt hij er lachend aan toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE HEBBEN EEN NIEUW PALEISJE GEKOCHT ❤️? (naja dat moet het worden?)

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Klussen met Dave & Julia

Julia schrijft bij haar foto dat ze samen met haar grote liefde een ‘echt grote mensenhuis heeft gekocht’ en dat ze ons de komende weken meenemen in hun verbouwavonturen. Doelen ze hier op een nieuw programma? Klussen met Dave & Julia? Of gaan de twee soms de verbouwing vloggen?

Gezinsuitbreiding

Het stel heeft ook een hond, Klaas. En volgens Julia zou het appartement te klein worden voor Klaas, maar hun volgers denken dat er binnenkort gezinsuitbreiding komt.

100% bier

JayJay Boske zegt alvast dat hij niet wil helpen met klussen. “Zorg je wel dat je 100% niet gaat klussen! Mocht je hulp nodig hebben? Bel mij dan 200% niet! Mocht het af zijn? Dan kom ik 100% bier drinken!”

En Kaj Gorgels heeft niet zoveel vertrouwen in de klus-skills van zijn maatje. “Als jij een Ikea-kast in elkaar moet zetten, staat er aan het eind van de dag een pooltafel. Dat is best knap, daar niet van, maar ik zou je mijn meterkast nog niet laten behangen!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: ANP