Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cuteness overload: Dave Roelvink deelt lieve beelden van bijzonder babymoment

Cuteness overload: Dave Roelvink deelt lieve beelden van bijzonder babymoment

Cuteness overload: Dave Roelvink deelt lieve beelden van bijzonder babymoment

Dave Roelvink (27) maakte eind vorige maand bekend in november vader te worden van zijn eerste kindje. Vandaag deelt de dj ontroerende beelden waarop het kloppende hartje te horen is van de ongeboren baby.

Kippenvel

Te zien is hoe zijn vriendin Jazzlynn met haar buik ontbloot ligt en Dave schrijft slechts: “❤️✅.” Een bijzonder moment, zo blijkt ook wel uit grote glimlach waarmee de kersverse moeder haar lief aankijkt. Ook volgers sluiten zich daarbij aan. “KIPPENVEL! Wauw! ???”, laat iemand weten. Een ander is het daar roerend mee eens: “Mooiste geluid ever! ❤️” Daarnaast laten verschillende mensen nog hartjes achter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dave Roelvink wordt vader

In het filmpje dat de vader in spe ook plaatste, was te zien hoe Jazzlynn vertelt dat ze zwanger is. In de yoghurt die ze hem voorgeschoteld heeft zit een speentje, waarmee ze wil vertellen dat ze kersverse ouders worden. Op de foto’s die Dave op zijn Instagram plaatste is te zien hoe hij en zijn vriendin poseren met de echo. Én wat zijn reactie was toen Jazzlynn het grote nieuws vertelde. “IK WORD VADER !!”, schreef hij er bij. “Eindelijk mogen we het vertellen, begin november krijgen we ons eerste kindje.”

Bijgelegd

Op de laatste foto in de reeks die Dave heeft geplaatst, is een foto met broertje Donny te zien. De twee hadden een ruzie, maar lijken het door dit leuke nieuws bijgelegd te hebben. Donny zelf heeft Dave’s post op zijn Instagram Stories gedeeld met als bijschrift: “Congrats bro. Love you.” Dat klinkt in ieder geval weer een stuk gezelliger.

Lees ook
Wat lief: Dave Roelvink en vriendin zwanger van eerste kindje samen

Relatie

Nadat hij bijna drie jaar met strafrechtadvocaat Julia Mekkes een relatie had en waar hij zelfs samen een huis mee heeft gekocht, heeft Dave nu iets korter dan een jaar een relatie met zijn jeugdliefde Jazzlynn. En nu hebben de twee dus samen een ouderschap in het vooruitzicht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram